Hamarosan el kellene mennem fogorvoshoz, mert ki kell húzatni a szemfogam, de nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, lassan egy éve húzom a dolgot, így arra gondoltam, mi lenne, ha bevennék előtte egy Xanaxot? 15/L
Szemfogat miért kell kihúzni?
A legerősebb fogról van szó, minden valamire való fogorvos küzd az életben tartásáért...
A Xanaxtól(már ha hat) csak bágyadtabb leszel, a fájdalomérzetedet nem feltétlenül tompítja. Nem 15 évesen kéne ilyeneket bekapkodni, pláne akkor, ha a fogorvosnál van megfelelő érzéstelenítő és azt használni is tudja...bár azok után, hogy egy szemfogat akar kihúzni, sok reményt nem fűzök hozzá.
Azért kellene kihúzni a szemfogam, mert fogszabályzót kéne kapnom, viszont nagyon rosszul vannak a fogaim, és a fogorvos szerint más megoldás nincs, ki kell húzni mindkét szemfogam.
A Xanax csak egyszeri alkalomra kéne, és nem arra, hogy kevésbé érezzem a fájdalmat, arra ott az injekció, hanem azért lenne rá szükség, mert nagyon félek ettől, és mikor legutóbb egy átlagos fogamat húzták, elsőre konkrétan kirohantam a teremből...és erről a szemfog kihúzásról minden rosszat olvastam már, és a Xanaxtol kicsit legalább megnyugodnák előtte.
Az egy dolog, hogy nem férnek el a fogaid, de akkor sem a szemfogat szokták húzni, hanem a 4-eseket, valamint a bölcsességfogakat(esetedben kiműtik, ha megvannak).
Ne hagyd, hogy a szemfogaidat szedjék ki, azok a legértékesebbek!!! Olvass utána!
Én nem tudom, nem értek hozzá, de anyukámmal megbeszéltem, hogy keresünk még másik fogorvost, vagy fogorvosokat, akik értenek még a fogszabályzáshoz, és ha mindegyik azt mondja, hogy mindenáron ki kell húzni a szemfogaimat, mert sehogy máshogy nem lehet jó a fogszabályzó, akkor nincs mit tennem.
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!