Hogy érjem el, hogy mindig kihúzzam magamat? Az a megoldás, hogy párrna nélkül háton aludjak, az egészséges/hasznos vagy nem?
Sodrófát, vagy hasonlót a két könyökhajlatoddal fogd a hátadhoz, hogy vízszintesen odafeszíted , kihúzod magad és úgy sétálgass otthon 10-15 perceket, vagy mikor csak időd engedi.
A Papám szokta mindig mondogatni, hogy neki ezt kellett csinálnia. 72 éves és olyan egyenes a háta, hogy bárki megirigyelhetné.
A párna nem számít, kb. 7 db párnát használ alváshoz, 2 nagyot, plusz egy rakás kicsit :)
nekem is sajnos ez a gond én orvosnál is voltam vele ő egy "emlékeztető hevedert" ajánlott amit meg is vettem
Ne használj semmiféle segédeszközt, amíg nincs semmi bajod. Inkább keresd a természetes módszereket. Ha edzel akkor ezeket a gyakorlatokat be tudod illeszteni az edzésedbe:
Nem tudom, anyagilag hogy állsz, néhány Alexander óra jó lenne, hogy megértsd: nem kihúzni kell magadat, mert az feszüléseket okoz az izmaidban.
Esetleg Feldenkrais.
Ezen kívül úszás, sportmasszázs, denevérpad, csontkovács.
És még ezt a videót ajánlom: https://www.youtube.com/watch?v=ihrmSWLp_vw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!