Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudok jól aludni?

Miért nem tudok jól aludni?

Figyelt kérdés

KB. 2 hónapja nem tudok normálisan aludni, pedig mindig ugyanabban az időpontban fekszek le és kelek. A szobám pont a pince felett van ahol olyan 5-6 éve volt egy kút. Tesóm szerint azért nem lehet ebben a szobában jól aludni, mert lehet, hogy vannak ott vízvezetékek és izélik a véremet. Lehetséges? És még lehet valami más?

13/L

2010. febr. 26. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h a vízvezetékek okozhatnák a problémát,hisz 2 hónappal ezelőtt még bírtál jól aludni.
2010. febr. 26. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha te már régebb óta abban a szobában alszol és csak két hónapja van ilyen problémád, akkor azt kell mondjam hogy nem az az oka. talán stresszesebb vagy, kevesebbet mozgol, több koffeint iszol, jobban túlpörgetted magad az utóbbi két hónapban.
2010. febr. 26. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valami nyomaszt/bánt téged ?

Én nem tudtam aludni akkor, amikor új suliba kerültem és ugye hiányoztak a többiek. Nagyon szomorú voltam, nem voltak barátaim és vagy 2-3 hónapig nem tudtam rendesen aludni. Úgyhogy lehet lelki oka is.

2010. febr. 26. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:

A legjobb barátnőm elköltözött messze. De ő egy hete.

Amúgy nem is vízvezeték hanem vízér, bocsi :D

2010. febr. 26. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!