Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 13 évesen gáz? Léci válaszokat!

13 évesen gáz? Léci válaszokat!

Figyelt kérdés

182cm vagyok. gáz szerintetek?

vagy ha nem mennyire számít magasnak(46,5 a lábam)

2010. febr. 26. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy fiú vagy, vagy lány!

Ha lány, akkor gáz, ha fiú akkor fognak szeretni a lányok! Pláne, ha sportolsz is valamit és jó izmos is leszel a késöbbiek folyamán!!

Lehet meg állsz a növésben 16-17 évesen!

2010. febr. 26. 14:46
 2/9 anonim válasza:
100%
Az én párom 14 éves koráig nőtt és aztán nem. Egyén függő. Szerintem nem gond. Majd behoznak a többiek. Csak könyörgök, ne állj majd úgy mint egy kérdőjel, mert az borzasztó, ha van egy magas pasi, aki jól néz ki és olyan a tartása, mint a neandervölgyinek. (Gyanítom fiú vagy ezzel a lábmérettel)
2010. febr. 26. 14:50
 3/9 anonim válasza:
Kamukérdés.
2010. febr. 26. 15:43
 4/9 anonim válasza:
ez most komoly?és voltál vele orvosnál?13 évesen ekkora lábat..........
2010. febr. 26. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
wow :D
2010. febr. 26. 16:13
 6/9 anonim válasza:
Betegség is okozhatja (növekedési hormon-túltermelés) Vaksághoz is vezethet, ha nyomja a látóideget.
2010. febr. 26. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
fiú vagyok 4 éve kézizek amm meg nem kamu de ne fárassz lécc hülyeségekkel
2010. febr. 27. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz,a bátyám is ekkora volt.Ő 198 cm-re nőtt meg.Örülj neki,a mostani fiúk zsugorodnak össze soka alíg 174-176cm-re nő meg,pár éve a 8.-asak voltak 170 cm fölött,nem a középiskolások.Örülj neki végre egy magas srác.Nincs ezzel gáz.Nézd ha cikkiznek,akkor irigységből teszik úgyanis aki meg túl kicsi a korodban a biólógiailag is lassabban nő és szerintem az cikkibb,itt a csupaszságra gondolok,hány srác van aki 15 évesen is 160 cm és nem fejlődik rendesen.Ha beszól valaki mond neki legalább én nem vagyok hüvelyk matyi,ennyi
2010. márc. 5. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég magas vagy,de ez jó,örülj neki.Apukád magasságát vedd alapul,abból meg tudod mekkorára fogsz nőni,általában pár cm-vel,max. fél fejjel túl növik a fiúk.Egyébként lehet hogy le is áll a növésed 1 éven belül,ha meg egyébként is sportolsz,az meg jól is jön.Légy rá büszke.
2010. márc. 5. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!