Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Remegek, és eres vagyok. (nem...

Remegek, és eres vagyok. (nem dohányzom, nem narkózom, átlagosan havonta 1szer beiszok) Mit lehet tenni a remegés ellen? Bal herémben is olyan mintha rögök lennének. Lehet egymáshoz köze a 2nek?

Figyelt kérdés
185/ 80k. Felesleg alig van rajtam, szabályos atletikus jó csontozatú testem van.22 vagyok 15 év körül szálkásítottam nem valami rendszerűen. Remegnek a tagjaim és nagyon eres vagyok amikor bedurranok, amit más ilyen kevés erőfeszítéssel megirigyelne.
2010. febr. 25. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:

A remegés az idegkárosodás jele amit a magasvérnyomás okozhatott ami miatt eres lettél..

Ezzel már nem lehet csinálni semmit sem, visszafordíthatatlan.

A herében a rögöket dokinak meg kéne néznie ultrahanggal, akár rák is lehet..

Ha már így nézel ki, meg remegsz akkor a májad már nem sokáig fogja ezt tűrni szó nélkül..

Legfőbb ideje lenne csökkenteni vagy végleg abbahagyni a dolgokat...

2010. febr. 26. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Hali!

A remegés sztem négy dolgot jelent7...

_ Pszichés probléma (mentális ill. idegrendszeri zavar)

_ Szívprobléma vagy keringéssel kapcsolatos zavar, ám az ki6na a libidódra ill. a merevedésedre is.

_ Vmiféle fertőzést kaptál...

_ Fázol. :-)

1.) Hogy érted azt, hogy "bedurransz"? (Trombózisgyanú?? vagy nemtom, fejtsd ki!)

2.) A szálkásítás alatt konkrétan mit értesz?

3.) Mennyire vagy eres? A testeden konkrétan hol? Ér ill. ideggyulladás van-e vhol? Ha igen, hol?

4.) Mikor remegsz? (Milyen napszakban, minek hatására? Fizikai tevékenység, önkielégítés után/előtt?)

5.) Most jelenleg sportolsz-e vmit, esetleg gyúrsz-e? Milyen rendszerességgel?

___ 5b.) Milyen az életviteled? Van-e rendszeresség az életviteledben, rendszeres szokásaid?

___ 5c.) Szedsz-e ill. szedtél-e vmikor vmiféle étrend- ill. táplálékkiegészítőket? Konkrétan miket és mennyi ideig? És persze, melyik okból (sportoláshoz, vagy csak egészségmegőrzésre)?

___ 5d.) Vérnyomásodat, pulzusodat milyen rendszerességgel méred? Átlag milyen értékeid vannak?

6.) Most milyen a szexuális életed? Napi szinten hányszor maszturbálsz és/vagy szeretkezel/szexelsz heti hány alkalommal?

___ 6b.) Alatta fájdalmat, kényelmetlenség-érzést (diszkomfort) érzel e vhol a nemi szerveidben, heréidben?

7.) Milyen a merevedésed? Mennyire vagy vele megelégedve?

8.) Ez az "átlagosan havonta 1szer beiszok" dolog ez konkrétan mit takar és mennyire intenzív? Hogyan kell ezt elképzelni? (Mondj el mindent! Fontos le7...)

___ 8b.) Ezt követően érzel-e az esetleges másnaposságon kívül vmi mást, egyéb változást az egészségedben, közérzetedben?

9.) Mi újság a heréiddel? Amit te rögnek hiszel az alatt mit értesz?

___ 9b.) Ezek a rögszerű akármik konkrétan hol, merre, min helyezkednek el? Milyen nagyságúak?

___ 9c.) Heréid fájnak-e? Nincsenek megnagyobbodva?

___ 9d.) Mi újság a vizeleteddel? Színre, a sugarának erősségére milyen? Fájdalmat nem érzel vizelés közben?

10.) Szoktál-e magadon önvizsgálatot végezni? (Őszintén!)

___ 10b.) Ha igen, hol és milyen időközönként végzed és milyen testhelyzetben?

___ 10c.) Ezen önvizsgálatok során eddig találtál-e vmi egyéb elváltozást, esetleg egy ilyen során fedezted fel ezeket a rögszerűségeket?

Várom a részletes és őszinte, mindenre kiterjedő válaszaidat!

Üdv: EE

2010. febr. 26. 01:06
 3/5 A kérdező kommentje:
mindjárt írok!
2010. febr. 26. 01:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Hali!

A remegés sztem négy dolgot jelent7...

_ Pszichés probléma (mentális ill. idegrendszeri zavar) NEM VAGYOK IDEGESKEDŐ, SŐT MONDHATOM, HOGY NAGYON RITKÁN AGGÓDOK.

_ Szívprobléma vagy keringéssel kapcsolatos zavar, ám az ki6na a libidódra ill. a merevedésedre is.

_ Vmiféle fertőzést kaptál... NEM HISZEM H FERTŐZÉS. MÁR MODNTAM H 15 ÉVES KOROMBAN KEZDTEM TESTEDZÉST NAPONTA, VAGY KÉTNAPONTA RÖVID IDEIG MEGTERHELŐEN. ÉS NEM ARCOSKODSBÓL ÍROM DE AZ ENYHE HÁTI PUPOSODÁS MELLETT EGÉSZ JÓ TESTEM LETT

_ Fázol. :-) NEM FÁZOK, ÁLTALÁBA MELEGEM VAN.

1.) Hogy érted azt, hogy "bedurransz"? (Trombózisgyanú?? vagy nemtom, fejtsd ki!) A BEDURRANÁŰS AMOLYAN GYÚRÓS SZÓ. AMIKOR JÓL MEGTERHELJÜK HÍRTELEN AZ IZMOKAT AKTÍVVÁ VÁLNAK ÉS MEGNŐNEK NÉHÁNY PERCRE OLYANKOR RÁFESZÍTÜNK ÉS NÉZEGETJÜK A TÜKÖRBE H IZMOSAK VAGYUNK:D

2.) A szálkásítás alatt konkrétan mit értesz? A SZÁLKÁSÍTÁS IS EG YELFOGADOTT TESTÉPÍTŐ SZÓ. NEM HOSSZÚ IDEIG TARTÓ SZÍVÓS IZMOT FEJLESZTÜNK HANEM RÖVID IDEIG NAGY TEHERBÍRÁSÚ FORMÁS IZMOT FORMÁS=SZÁLKÁS

3.) Mennyire vagy eres? A testeden konkrétan hol? ALKAROMBAN VANNAK GAZDAGON ÁGAK AMIK SZÉPEN KIRAJZOLÓDNAK NAGYOBB ERŐFESZÍTÉSNÉL. EGYÉBKÉNT ALAPTÓNUSBAN NEM LÁTSZANAK ANYIRA, ILL NEM ZAVARÓ. VISZONT VAN EGY VASTAG RÖGÖS VISZEREM JOBB VÁDLIMBAN AMI FELÁLLÁSKÓR DUDORODIK KI KEMÉYNEN. A BAL HERÉMBEN PEDIG OLYAN MINTHA SZÉT ZÚZTAK VOLNA EGY GOLYÓT ÉS ÍGY RÖGÖK TAPINTHATÓAK KI. JOBB HERE SEMMI BAJ. RÁK MÁR ELVITT VOLNA MERT MÁR VAN 10 ÉVE H RÖGÖT VETTEM ÉSZRE DE NEM FOGLALKOZTAM VELE. APÁM IS VISZERES TIPUS A BÁTYÁMNAK ÉS KIVETTEK KI RÖGÖKET A ZACSIJÁBÓL.

4.) Mikor remegsz? (A REMEGÉS NE ÚGY KÉPZLED EL H REKVIEM EGY ÁLOMÉRT ÉS KILÖTTYINTEM A KÁVÉT. ENYHE NAGYON ENYHE ALAPJÁRATON. VISZONT PL. GYŰRÜ GYAKORLATNÁL MÉG GIMIBE MAJD SZÉTESTEM A KISZÚRÁSNÁL AMIKOR DERÉKMAGASSÁGBA TARTOMA GYŰRÜKET ÉS ELŐRE HÁTRA RÁZKÓDTAM MINT EGY IDEGBETEG JÁRÓKERETES AKIT MÉG KIS TÚLZÁSSAL AZ IPARI ÁRAM IS RÁZ. TÁNCNÁL FÖLEMELEM KÖNNYEDÉN A PARTNERT DE ÉRZEM H RRRRRRRRR ÉS Ő IS ÉS FÉL H LEEJTEM, PEDIG NAGYON BIZTOSAN FOGOM. MEGFIGYELTEM MINIMÁLIS IZGALMI ÁLLAPOTBAN ÉS ELŐFORDÚL.

5.) Most jelenleg sportolsz-e vmit, esetleg gyúrsz-e? Milyen rendszerességgel?

SOKAT SÉTÁLOK, RÉGEBBEN HOBBI SZINTEN FOCIZTAM, TÁNCOLTAM HETI 2ALKALOMMAL, MOST CSAK 3 NAPONTA LENYOMOK 30 FEKVŐT. DE ITT A TAVASZ MOST RENOVÁLNI AKAROM MAGAM

___ 5b.) Milyen az életviteled? Van-e rendszeresség az életviteledben, rendszeres szokásaid?

RENDSZERES SZOKÁS. ALVÁS SOKAT ALSZOM ÉS MÉGIS VÉKONY FORMÁSAN IZMOS VAGYOK. AMIT IRIGYEL A BÁTYÁM AKI 10ÉVET LEFOCIZOTT MOST MEG KICSIT POCAKOT NÖVESZTETT. KAJÁLÁSOMRA RITKÁN SOKAT A JELLEMZŐ. VÍZET ISZOK, TEJET, SZINTE SOHA NEM ISZOK ILYEN MŰLÓNYÁL FANTA,COLA, SZPRÁJT ÉS TÁRSAI. DE TÉNYLEG EZ IGAZ FÁRADÉKONY VAGYOK ÉS AZT ÁLTALÁBA LEALSZOM. HÉTVÉGÉN DÉLIG ALSZOK IGAZ HAJNALI 2KOR FEKSZEK

___ 5c.) Szedsz-e ill. szedtél-e vmikor vmiféle étrend- ill. táplálékkiegészítőket? Konkrétan miket és mennyi ideig? És persze, melyik okból (sportoláshoz, vagy csak egészségmegőrzésre)?

NEM SZEDTEM SEMMIT

___ 5d.) Vérnyomásodat, pulzusodat milyen rendszerességgel méred? Átlag milyen értékeid vannak?

PULZUS NORMÁL, VÉRNYOMÁSOM MAGAS

6.) Most milyen a szexuális életed? Napi szinten hányszor maszturbálsz és/vagy szeretkezel/szexelsz heti hány alkalommal?

HÁT HETI 5 SZÖR RÁRÁNTOK. MOST ÍNSÉG VAN NŐBEN

___ 6b.) Alatta fájdalmat, kényelmetlenség-érzést (diszkomfort) érzel e vhol a nemi szerveidben, heréidben?

NEM ÉRZEK SEMMI FÁJDALMAT NÉHA VERÉS UTÁN TOMPA FÁJDALOM

7.) Milyen a merevedésed? Mennyire vagy vele megelégedve?

JÓ A MEREVSÉGEM. EDDIG NEM PANASZKODTAK. A MÉRETE KECSAPPAL SZÓDÁVAL ELMEGY DE HÁT ISTENEM:D

8.) Ez az "átlagosan havonta 1szer beiszok" dolog ez konkrétan mit takar és mennyire intenzív? Hogyan kell ezt elképzelni? (Mondj el mindent! Fontos le7...)

22ÉVES VAGYOK EZ A FŐISKOLÁS ALKOHOLIZMUS KORSZAKA. BÁR NEM ÉLEK VELE ANNYIRA. IGAZÁBÓL HA ISZOK AKKOR CSAK SPICCESRE, MINDIG TISZTÁN EMLÉKSZEM A MÚLT ÉJSZAKÁRA. HAVONTA EGYSZER ŐSZINTÉN EBBEN A HÓNAPBAN BE SE RÚGTAM MÉG:p JANUÁRBA SZILVESZTER DE AZ SE VOLT OLYAN NAGY. SOSE SZÉDELGEK VAGY FEKSZEM A HÁNYÁSOMBA. PÖRGÖK ÉS PEZSGEK OLYANKOR.

___ 8b.) Ezt követően érzel-e az esetleges másnaposságon kívül vmi mást, egyéb változást az egészségedben, közérzetedben?

MÁSNAPOSSÁG: SIMA FEJFÁJÁS ENYHE ÉMELYGÉS FÁRADSÁG, ALVÁS

9.) Mi újság a heréiddel? Amit te rögnek hiszel az alatt mit értesz?

ÉRDEKES A HERÉM IS OYLAN MINT A VÁDLIM HA ÁLLOK MÁRMIND LÁBON AKKOR TERHELÉST KAP ÉS MEGNŐNEK EZEK AZ EREK. MOST FEKSZEK A NETBUKKAL ÉSMINTHA NEM IS LENNÉNEK. EGYÉBKÉNT OLYAN SZÉTNYOMOTT KARFIOL FORMA ÉS LÓG A ZACSI ALJÁN. VALAMINT A BAL HERE ALJÁN FUT EGY 3 CENTI HOSSZÚSÁGÚ FELTŰNŐ VÖRÖS ÉR. SZAL A RÖGÖK SZTEM ÉR RÖGÖK. JOBB HERÉM TELJESEN TISZTA. FÁJDALOM NINCS, SZÚRÁS SE, VIZELET NORMÁLIS. A NEM ODAVALÓ CUCCOK KB BAL ZACSI EGYHARMADA ÉS EL TUDOM FÜGGETLENÍTENIA GOLYÓTOL. ÉRDEKES HA KIVEREM UTÁNA MINTHA VISSZAHÚZÓDNA

10.) Szoktál-e magadon önvizsgálatot végezni? (Őszintén!)

TUDATOSAN BÁNOK A TESTTEMMEL GYAKRAN VIZSGÁLGATOM MAGAM A TÜKÖRBEN ÁLLVA FÜRDŐBEN ESTÉNKÉNT. EZT TALÁLTAM CSAK.

2010. febr. 26. 02:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Egy kép rólam, bár nem látszik a témából semmi de talán így könnyebb elemezni a dolgokat.

[link]

2010. febr. 26. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!