Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mi volt? Bővebben lent.

Ez mi volt? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy szívprobléma áll-e ez a jelenség mögött, vagy pedig idegalapon jelentkezik. Reggel korábban felébredtem, és amikor próbáltam visszafeküdni, egy furcsa rohamféle jött rám. Hirtelen mintha elaludtam volna, de magamnál voltam, tudtam mi történik, a légzésem vagy nagyon lelassult, szinte nem is volt, vagy felgyorsult, a mellkasomnál szorító érzés jött elő, a szemeimet próbáltam kinyitni, de nem sikerült, mintha valaki lefogta volna őket. Amikor sikerült magamhoz térni, teljesen normalizálódott minden, még a pulzusom sem volt magas. Ez reggel megtörtént többször is egymás után amikor próbáltam visszafeküdni. Lehetséges, hogy ez szívrohamféle volt? Lehet, hogy butaságot kérdezek, de nagyon ijesztő volt. Később sikerült elaludnom. 24 éves nő vagyok, voltam már többször kardiológusnál szapora pulzusszám miatt, de szervi elváltozásom nincs. Lehetséges, hogy idegalapon volt? Múlt héten rengeteget idegeskedtem... Most még a kávémat sem tudom, hogy el-e fogyaszthatom (napi 2 kisebb csészével fogyasztok csak).
2015. máj. 25. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet pánikroham. pszichológusnál vagy pszichiáternél voltál már?

a kávé nem tesz jót az erre hajlamos embereknek.

2015. máj. 25. 12:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem voltam még pszichiáternél sosem.
2015. máj. 25. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne elmenned egy kivizsgálásra, lehet hogy pánikroham volt, de ezt egy alapos kivizsgálás nélkül nem lehet kijelenteni, ha még rosszul vagy, akkor menj el az ügyeletre, ha már teljesen rendben, akkor is elmennék a helyedben holnap reggel háziorvoshoz.
2015. máj. 25. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!