Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Herpesz. Tudnatok tanácsot adni?

Herpesz. Tudnatok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Ezt akár a közösségi témába is írhattam volna, de részben ide is passzol a kérdésem. Tegnap lefekvés előtt éreztem, hogy jön ki a számon a herpesz, azonnal be is kentem, azóta is folyamatosan kenem. Nem vészes, mikor letörlöm a krémet hogy újra kenjem alig látszik, de gondolom, ha nem kenném pár órát biztos rosszabb lenne. Na itt jön a csavar: hét óra körül bálba mennék, ahol ott lesz egy lány aki nagyon tetszik. Nyilván ilyen állapotban nem szeretnék semmit, csak beszélgetni vele, de félek, mi lesz. Ha úgy megyek el hogy bekenem és látszik az is gáz, ha nem akkor gondolom rosszabb lesz hamarosan ami szintén az. Bármilyen tanácsnak nagyon örülnék, most arra gondolok, nem kéne elmennem. 21F
2010. febr. 25. 16:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom, már elmentél (vagy maradtál), nem tudom.

Herpesz - rengeteg kérdés volt már itt, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy menjen egy bioboltba (Pesten az Árpád úti Jókai Biocentrum Újpesten nagyon jó, én ott szoktam "feltankolni"), vegyen citromfű teának való füvet, otthon forrázzon le belőle egy 2 dl-s pohárban 5 g-nyit (egy kávéskanál), majd ha kiázott és meghűlt, ecsetelje vele a herpeszt. Nekem - ha már kivirágzott és már varas, mint ahogy a múltkor jártam, mert amikor kijött, nem tudtam teát csinálni pont - egy-két kezeléssel is 1,5 nap alatt teljesen ledobja a sebet, 3 nap alatt pedig nyomtalanul eltűnik, és akkor már kint volt, és csak kétszer kentem... Ha érzed, hogy bizsereg, csináld meg a teát, és ecseteld be vele, nem fog kijönni.

2010. febr. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!