Valaki tud nekem tanácsot adni a Picoprep béltisztítóról? Állítólag jó ízű. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 13:53
1/11 anonim válasza:
tükrözésre mész? bélmosóként kell innod?
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, majd kolonoszkópiára kell mennem.
2011. okt. 5. 14:46
3/11 anonim válasza:
sajna így nem emlékszem a nevére, mert nekem kórházba adták a bélmosót, én azt ittam, ami 3 liter volt, hát olyan fertőtlenítő íze volt igazából....de az íze meg a kipucolódás a legkevesebb az egészben :D
4/11 anonim válasza:
Az egyik fórumon azt írják, hogy narancsos ízű.
5/11 katria válasza:
Nekem a Picoprepet írta fel az orvos béltisztításra. Ebből csak kétszer kell inni 1,5 dl-t. Az íze pedig olyan narancsos, citrusos. Én ajánlom, szerintem jó.
6/11 hermone válasza:
Nemrég voltam tükrözésen és én ezt használtam. Engem alaposan kitisztított, a beöntésre már nem is volt szükség. Nekem az íze olyan volt, mint egy narancsos pezsgőtablettáé. Szerintem elég jó béltisztító.
7/11 pota válasza:
Sajnos évente kell mennem kolonoszkópiára. Legutóbb ezt használtam én is a béltisztításra. Az eddig próbáltakból szerintem magasan ez a legjobb.
8/11 anonim válasza:
Én is ezt használtam béltisztításra. Szerintem is jó, nem hányatott meg, mint amit azelőtt kaptam.
9/11 pumpila válasza:
Nekem is ezt írta fel a doki tükrözés előtt. Azt mondta ez a legjobb előkészítő és még kíméletes is.
10/11 Zanzu válasza:
Ez a bél tisztítására való készítmény, amit pont ilyen vizsgálatok előkészítésére adnak. Használatakor fontos a bő folyadékfogyasztás! Az íze jó, keveset kell belőle inni és nem drasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!