Nagyon fájt bal oldalt az alhasam, mitől lehetett? 18L
Figyelt kérdés
Az éjjel rettentően fájt,meg is ébredtem, nem tudtam hogy feküdjek, mit csináljak.
Olyan helyen mint a vakbél,csak épp az ellenkező irányban, szúró fájdalmat éreztem nem szűnt semmitől,aztán éreztem,hogy wc-re kell mennem amíg egy darabig ott ültem és nagyot végeztem szűnt a fájdalom és eltudtam aludni.
Ma már nem fáj de nagyon aggaszt mitől lehetett.
A hétvégén mindkét este pizzát ettem, utána egy barackkompótot. Délben meg egy hotdogot,de ilyenektől nem szokott bajom lenni és a barátom is ugyanezeket ette szóval nm tudom.
Szerintetek?
2015. máj. 18. 06:26
1/1 anonim válasza:
Vakbélgyulladás fájdalma kisugározhat bal oldalra is, de lehet bélhurut, vírust, stb., ha nem múlik, akkor menj el a háziorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!