A 9nappal ezelőtti szeretkezéskor valahogy lecsúszott a gumi, és eléggé bennem maradt. Azt hiszem, lehetett benne némi "tartalom".2-3napja folyamatosan szédelgek, furcsán fáj az alhasam, hányingerem van. Szerintetek van köze a kettőnek egymáshoz? :S
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 09:16
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak beképzeled a félelmeid miatt! Ez igencsak korai lenne még! :) Túl sokat olvasgatsz a gyerekvállalás témakörben!! :) Ha teherbe is estél volna, annak biztos, hogy nem 4-5 nappal később jelentkeznének a tünetei ... Ha 9 nappal előtt volt az aktus, utána még kell 2-3 nap míg beágyazódik, az meg kizárt h a beágyazódást követő második napon már tüneteid is lennének...Legalábbis szerintem. Én inkább az idegességnek tudnám be!
3/6 anonim válasza:
Hát, én meg azt írom, h lehet. Nem mindenkinél egyformán termelődik a hcg, van akinél gyorsabb. Általában (ez nem aranyszabály, de sok esetben) akiknél a hcg szint gyorsan emelkedik, azoknál jönnek elő a jó kis rosszullétek,elég korán. Amúgy pedig, ha nem akartál még babát, elég felelőtlen az iylen hozzáállás, mert esemény utánit kellett volna bevenned. Ez így túl rizikós, akár még terhes is lehetsz.
4/6 anonim válasza:
a 2.válaszhoz még annyit füznék hozzá, hogy ha nem jön meg csinálj tesztet, majd az megnyugtat. De szerintem is csak az idegesség áll ez mögött! Tünet a kimaradt mensi után jelentkezik vagy ha később volt ovud, a megtermékenyülés után, min. 14nap. Nem beszélve arról, hogy lehet nem is az ovu közelében jártál..
5/6 anonim válasza:
Szerintem is inkább csak idegeskedsz, azért érzel tüneteket. Ha tényleg bejutott valami, akkor természetesen fennáll az esélye, hogy teherbe estél, de nem valószínű, hogy tüneteket produkálnál emiatt. Még csak most tartanál a beágyazódásnál, és a hányinger, szédülés azért nem jelentkezik egyből. De ha nem jön meg, akkor tesztelj,. most még ahhoz is korai.
6/6 A kérdező kommentje:
Az ovuláció akkoriban lehetett...
A 3.válaszra: esemény utánit nem vehettem be, mert nem szedhetek gyógyszert. De ha véletlenül mégis "történt valami", akkor sem lenne baj, csak hirtelen kicsit megijedtem.
Hát lehet, tényleg csak az idegesség teszi, nem tudom.
2012. okt. 31. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!