Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kétségbe...

Mit csináljak? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Szombaton lesz egy nagyon komoly, életemet meghatározó fellépésem, énekelnem kéne. Az a baj, hogy nagyon kezd elmenni a hangom, és félek, hogy szombatra nem jövök rendbe. Könyörgöm ajánljatok valamit, mit csináljak? Mit egyek? Mit igyak??? Nagyon kétségbe vagyok esve.
2010. febr. 23. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Mitől megy el? Megfázás?

Ha igen akkor napi 3000-4000 mg C vitamin, meleg tea, torok pihentetés....

Most más nem nagyon jut eszembe =(

2010. febr. 23. 18:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, megfázás(azt hiszem). Hát náthás is vagyok, meg van egy olyan hülye szokásom, hogy fellépés előtt annyira bepánikolok, hogy általában lebetegszem:((
2010. febr. 23. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
Ugyanmár! Mi az,hogy életedet meghatározó? Egy fellépés nem az,nem vagy te olyan nagy művész. Csak túldramatizálod,ennyi az egész.
2010. febr. 23. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a grapefruit cseppeket. Napi 3x15 csepp gyümölcslében elkeverve. Drogáriákban lehet kapni. Eddig akárkinek ajánlottam 2 nap múlva kutya bajuk sem volt :)

Sok sikert a fellépéshez!

2010. febr. 23. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
3dl langyos tej, 1 tojás nyersen, 1 tk vaj, 1 fokhagyma préselve és méz. Ezt keverd össze és idd meg. Undorító, viszont hamar rendbe tesz. Nem viccelek.
2010. febr. 23. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ne hallgass arra aki ócsárol. Semmit nem tud az életedről nem tudja, hogy neked mely dolgok azok amelyek meghatározzák az életed.

Amúgy a grapefruit magcsepp az tényleg jó cucc, én véres vizeletes felfázásból gyógyultam meg tőle, kb 4 nap alatt.

Bár én napi 2X20 cseppet ittam és baszott keserű volt de anya lenyomta a torkomon. Javaslom utána a nagyon tömény szörpöt! :)

Egy kalappal szombatra!

2010. febr. 23. 19:07
 7/8 A kérdező kommentje:
18:46! Nem is tartom magam nagy művésznek, nem erről van szó, csak ha sikerülne a dolog, akkor lenne egy biztos munkahelyem, ami nem rossz a jelenlegi világban szerintem. És örülnék, ha a kérdésre válszolnál!
2010. febr. 23. 19:53
 8/8 A kérdező kommentje:
19:07 nagyon aranyos vagy! köszönöm szépen és köszönöm a válaszokat, azt a tejes, tojásos dolgot nem merem kiprobálni, de a cseppeket holnap meg is veszem:)
2010. febr. 23. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!