Hogyan szoktatok fület tisztítani?
Fültisztító pálcikával, de nem ezt a gyömöszölős módszert alkalmazom :D
Ahogy nyomom befelé, folyamatosan tekerem, nem csak akkor mikor már bent van.
Fültisztító pálcika elvileg nem is létezik a feljebb említett okokból, és ugyanakkor az erre is használt termék címkéje külön figyelmeztet, hogy nem szabad.vele a fülcsatornában turkálni.
Amúgy kösz a válaszokat.
Nem tudom, hogy te hol vásárolsz, de én most is olyat használok (mindig is olyat használtam), amire rá van írva a neve és nincs semmilyen figyelmeztetés.
Semmi problémám nem volt eddig.
valóban létezik termékl fültisztító pálcika néven.
majd olvasd el amit ráírtak.
a fültisztító pálcikát a hallójáratba dugni nem szabad.
(a fülcimpa belsejét meg simán ki lehet takarítani anélkül is, a hallójárat meg öntisztuló, mosakodást nem igényel, sőt az enyhe mennyiségű fülzsír funciója, hogy a szennyeződések könnyedén kifollyanak, s ne maradjanak bent fertőzéseket okozni)
Mamámék még úgy tisztították a fülüket, hogy egy gyufaszálra raktak vattát, vagy papír zsebkendőt. Mamám most 86 éves és még mindig hall.
Én is világ életemben fültisztítót használtam, soha nem volt semmi bajom tőle.
Mostanában kicsit túlságosan is "biztonságos" minden, közben meg mindenki beteg meg kövér, mert minden szutyokkal telenyomják a kajáinkat. Abnormális az egész. Én köszönöm eddig is megvoltam a fültisztító pálcikával és ezután is azt fogom használni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!