Hogy kell fület tisztítani?
Figyelt kérdés
A pálcikát utálom, mert fáj utána a fülem, még ha csak kicsit is dugom bele. Amúgy meg semmit nem ér. A zsebkendő ujjal nem hatékony. Vízzel meg csak óvatosan bánok, mert nagyon zavaró ha belekerül. Spray 2000 forint, és nem hiszem, hogy olcsóbb módja nincs a fültisztításnak.2009. aug. 11. 22:56
1/7 anonim válasza:
Pedig a pálcika a legjobb. Van egy tippem! A pálcikán elég kevés a vatta, ezért kevésbbé okoz sérülést, ha több vattát csavarsz a meglévő köré a pálcikára. Picit nedvesítsd be folyékony szappanos vízzel és óvatosan csak a kürt bemenetnél töröld körbe. Felesleges mélyen belenyúlni, mert tényleg bajt is okozhatsz magadnak.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is a pálcikás a legolcsóbb. Én is pálcikával csinálom, előtte langyos vízzel felpuhítom a vattát. Amíg csak szárazon próbálkoztam, addig nekem sem volt jó. A langyos, testmeleg víztől pedig nem is fázik, csak utána törölközővel meg szoktam törölni, és nem megyek egy ideig hűvös, huzatos helyre, nehogy megfázzon.
3/7 anonim válasza:
A sprayt mi megvettük, de ugyanolyan, mint a víz, úgyhogy pénzkidobás volt... Szerintem is a pálcika.
4/7 anonim válasza:
én olyayn kozmetikai pamaccsal szoktam. ketté szedem, az újjam köré csavarom, bevizezem, egykis tusfürdő és mehet. nekem bevált.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem hittem volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás :D
2009. aug. 11. 23:45
6/7 anonim válasza:
Hellóka.
A fültisztitást lehetőleg ne pálcikával, gyufával, vagy egyéb szuró eszközzel végezd. Szappan, viz..tusoláskor kiöblités, mivel a fül öntisztulást végez. A szuróeszközöktől még jobban begyullad.
7/7 anonim válasza:
fülgyertyával. az hatásos. ne pálcikázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!