12 éves vagyok 162 cm és 64 kg. Az sok? Szerintem igen. A hasam nem nagy de a lábaim nem tetszenek! Hogy bírok nyárra lefogyni lábból itthon?
Jézus!! Egyikre se hallgass 12 évesnek napi 1000 kcl ? Melegbe, tavasz mindjárt nyár van? Kórházba akarod küldeni ???? Ne csinálj ilyen egész nap rosszul lennél.
Séta jó ötlet de csak este vagy hajnalban (8-ra max). Ami nálad (még miden embernél!!!) nagyon fontos napi 5 evés, épp keveset. Délelőtt csak gyümölcsöt, müzliszelt (nem a cukrozott a sima házilag is elkészíthető vagy boltban kapható müzlikeverék magokat, mazsolaval,mogyoróval stb. Ezt tejjel ehetek ha elsőre nem ízlik kis instant kakaót rakhatsz bele fini nagyon.Ebédre meleg étel: leves!!(gyümölcs, hús zöldség nagyon finomak gyors elkészíteni és táplálóak) utána valami saláta finom csibe vagy nyuszi vagy hal hússal, vagy főzelék kevés habarassal 1-2 kisebb fasirtal, barna kenyérrel stb. heti egyszer még az ebéd utáni nasi is szabad egy sor csoki
vagy 1 gomb fagyi 5 szem kicsi gumicukor vékony szelet sütemény.Ha délután éhes vagy egyél gyümölcsöt.Vacsora legtöbb ugyanúgy vagy levest vagy húst salival vagy esetleg barna kenyeret kis felvágott paradicsommal paprikával (max 2 kisszelet kenyér az a kenyér!;) )
Szépen aludd ki magad mindig mert az sokat segít jobban működik az emésztés ,gyorsabban fogysz.Azért fontos ez h így étkezz mert fiatal vagy nővészén lévő szervezett vagy (nyáron sokat fogsz nőni főleg a lábad fog meg nyúlni).A szervezeted (mint minden élőlénynek a földön ) mindig mozgásban van mikor te alszol ő akkor is dolgozik a munkához van szüksége az ételre amivel feltölti magát. Ez a dolog 4-12 óra között a legaktivabb mindenkinél.Ezután mivel a táplálékot elhasználtal kell az új kaja adag ez 12-20 óra közt a legaktivabb. Ezután a tápanyag -amit ugye már a gyomor a felvevő /evő/időszakban megemesztett- beépül a szervezetbe.
Ha ezt figyelembe veszed amit elirtam és mozogsz biciklizés úszol futsz sétálsz ugrálókötelezel gugolsz stb. Hidd el jobban fogod magadat érezni és a lábad is meg a tested is szépen átalakul.
20/L (sokáig én is ilyen prolémával küzdöttem a te korodban csak én alacsonyabb voltam és nehezebb....:) )(ma 173cm 60kg ) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!