Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Nagyon aggódom.

Mi lehet ez? Nagyon aggódom.

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta van egy kis mozgó dudor az arcomban. Apukámnak is volt, szóval öröklődő, eddig sosem zavart, és őt se zavarta semmiben. De ma mintha nagyobb lenne, formája viszont ugyanaz. Nem tudom mi ez, de lehet hogy azért lett nagyobb mert meg vagyok fázva, (vagy csak én hiszem nagyobbnak)?
2010. febr. 23. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
ciszta?
2010. febr. 23. 14:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Az örökölhető? Mert ugyanazon a helyen van mint apukámnak volt...
2010. febr. 23. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

menj el a dokihoz, és mutasd meg

Azzal semmire se mész ha itt kérdezősködsz, és közben aggódsz.

Egy ilyen dudor akármi is lehet

2010. febr. 23. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy zsírcsomó?a cysta folyadékot tartalmaz,tehát ha megnyomod puha.a zsírcsomó keményebb állagú.ha zavar,akkor fordulj orvoshoz,mert mindkettőn lehet segíteni.sajnos örökölhető a hajlam a cystánál is meg a zsírcsomónál is.
2010. febr. 23. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Kemény, és amúgy nem zavar, mert nem látszik szerencsére. Ha nagyobb lesz (már ha lehetséges), akkor ugye el lehet távolítani?
2010. febr. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!