Anett534 kérdése:
Hogyan erősebb a kávé ha van benne vagy ha nincs benne cukor?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 13:23
1/4 anonim válasza:
Nem erősebb cukor nélkül, hanem keserűbb, de az erősségén nem változtat a cukor.
2/4 anonim válasza:
A kávé akkor erősebb, ha kevesebb vízzel főzzük le, vagy több kávéval főzzük le.
3/4 anonim válasza:
Egy kávé erejét nem a cukortartalom határozza meg (persze a kávébabban vannak természetesen előforduló cukrok).
Inkább a koffeintartalomhoz kötném az 'erejét', ez így logikusabbnak tűnik. Avagy ahogy 2. válaszoló írta, a főzet töménységéhez, de következményképp ez a koffein és ízanyagok koncentációját is jelenti.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! :)
2015. máj. 5. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!