Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Feltétlenul ki kell venni a...

Hippdián kérdése:

Feltétlenul ki kell venni a fullbevalot a fullbol ha az begyullad?

Figyelt kérdés
Igazsagszerint nem is vagyok benne biztos hogy be gyuladt a fulem. 4napja lyukastottak ki a fulem. Mindenszakszeruem tortent kozmetikusnal. Ám a bal fulem azota faj es piros, es egy kicsit elkezdett bedagadni. Vegulis nem olyan veszes es el is tudnam viselni ha tudnam h ez meddig tart, vagy h normalis e? Ilyenkor muszaj ki venni a fullbevalot? Ez mar gyulladasnak szamit, ugyanis nem gennyesedik, tudok tole aludni, nem faj annyira csak egy kicsit piros es duzzadasnak indult. Nem igazan szeretnem ki venni, mert akkor osszefor es nem szeretnem ujra lyukasztani. Viszont mi van akkor ha meg is begyuladt? Ajanlatos inkabb ki vennem? Tortenhet barmi ha nem veszem ki?

2015. máj. 4. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na, akkor jóra jött ki! Mondtam én, hogy nem kell pánikba esni! :)
2015. máj. 10. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Örülök neki ;) Amúgy egy lobos/begyulladt sebet azért nem árt meg mutatni, legalább a körzeti orvosnak. A füledben sajnos gyorsan áterjed a fertőzés veszélyes helyekre. :(

Minden jó, ha vége jó.

2015. máj. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!