A torokgyulladastol ugye nem feltetlenul fogok hanyni?
Figyelt kérdés
Nagyon faj a fejem meg a torkom esbe is vagyok rekedve. Meg egy picit emelygek, de etvagyam az van. Ugye nem biztos, hogy hanyni is fogok?2013. szept. 25. 11:36
1/3 anonim válasza:
Torokgyuszitól nem jellemző. :D De te tudod, ha olyan vagy, aki egy szimpla megfázástól is rókázni szokott, akkor valószínűleg most is. Ha két liter pálesztől se, akkor most se fogsz. De ha javasolhatom, most inkább könnyű kajákat egyél.
2/3 anonim válasza:
Egy tüszös mandulagyulladást gyakran kísér hányinger,hányás.
Egyébként nem jellemző. Amúgy most járvány van,mégpedig 2 féle egy hányós,hasmenéses és egy torokfájós. Ha "szerencséd" van egyszerre a kettő is betegíthet.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:) nem vagyok amugy hanyos fajta. Es ha elkaptam volna a hanyasos-hasmeneses virust akkor szerintem erosebb lenne a hanyinger es etvagyam se lenne. Ugyhogy megnyugodtam
2013. szept. 25. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!