Más is tapasztalta, hogy az orvosok nem teszik oda magukat eléggé?
Van, akit nem érdekelnek más gyógymódok.
Van, aki nem akar magának zűrt és nem ajánl más gyógymódot.
Van, aki nagyon tájékozott és érdeklődő, ők szoktak ajánlani kiegészítő gyógymódokat. De ez csak kiegészítés, nem helyettesítheti az orvosi kezelést.
Szerintem az orvosok sem egyformák, van mindenféle köztük is.
Erre specializálódott helyen vagyunk, amúgy már voltunk sok helyen..
Gyakorlatilag mindenhol felvallrol vettek
abszolút.
de azt ne várd, h sokan beismerjék. a magyar ember birka ,és szeret nem tudomást venni a problémákról.
az átlag orvos sajnos flegma és nemtörődöm, nem is érdekli a páciens.
de ennél sokkal nagyobb probléma, h sajnos nem is nagyon értenek hozzá. és ebben semmi túlzás nincs. sajnos elég sok orvosnál jártam az utóbbi időben, és többségük még az egyszerűbb betegségek tünetei is keverte, vagy nem tudta.
ha pedig nem tudnak rájönni,h mi bajod van, akkor elkezdenek "pszichés" okokra gyanakodni.
ha meg kéne operálni vagy eltörne vmim, orvoshoz mennék, de amúgy az átlag orvos receptet tud írni és elküldeni vizsgálatokra, gondolkodni azt nem nagyon.
egyébként ezért is megdöbbentő az orvosok beképzeltsége, mert pont ők azok ,akik legkevésbé értenek ahhoz, amit tanultak.
"A kérdező kommentje:
Erre specializálódott helyen vagyunk, amúgy már voltunk sok helyen..
Gyakorlatilag mindenhol felvallrol vettek"
engem is. de mondok jobbat: én bölcsész végzettségekkel jöttem rá,h a nagymamám gluténérzékeny, a tisztelt gasztroenterológus főorvos úrnak ez évek alatt nem sikerült.
de az sem volt semmi, amikor anyám munkatársát pszichiátriára akarták küldeni a zavartsága miatt, de aztán az internet segítségével rájött, h Lyme-kóros.
de órákig tudnám sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!