Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Immudiummal vagy lopediummal...

Immudiummal vagy lopediummal kesleltethetem a szekletet?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén tettem fel a kérdést, de kifejtem: Ha semmi bajom nincs ( hasmenés, ilyesmi) és beveszek reggel egy immudiumot, akkor lehet hogy csak este jönne rám a nagywc-zes? Nemsokára utazom korán reggel és nem szeretnem ha útközben jönne rám, és napközben sem hiszem hogy lesz rá lehetőség elmenni, vagy csak elég körülményes lenne, ezért gondoltam. Nekem meg sosem kell korán reggel, csak valamikor délelőtt jön rám.
2015. ápr. 30. 09:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Csak erről az egy alkalomrol lenne szó.
2015. ápr. 30. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Késleltetheted, de ne várd, hogy csak fél napot fog késni. ezek a szerek úgy működnek, hogy leállítják a bélmozgásokat, tehát előfordulhat, hogy ha egyébként betegség nélkül szeded be, akkor csak 3-4 nap múlva lesz újra székleted.
2015. ápr. 30. 10:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi. Az nem baj, a lényeg az hogy aznap délelőtt ne jöjjön rám. :-)
2015. ápr. 30. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg előző este elmenni wc-re, és akkor nem kell gyógyszer.
2015. ápr. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!