Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel késleltethetem a menstru...

Mivel késleltethetem a menstruációt?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam és pont akkor fog megjönni amikor nyaralni megyünk itthon maradni meg nem szeretnék!!!!!!!! Csak a fogamzásgátlós módszerről hallottam de még csak 13 vagyok!!!!!!!! Segítsetek léci csak 2-3 napig hogy lehet??
2012. júl. 20. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Szia :) Tavaly én is így járram. Olvasgattam a neten ,h mit lehetne,aztán írták , h a citromlé késlelteti. Kipróbáltam és sikerült. Kb. 3 nappal előtte napi fél pohár citromlevet ittam és a 3 nap után folytattam pár napig ,amikor már meg kellett volna jönnie. Viszont ennél a tavalyi esetnél volt egy két tényező, mi külföldre mentünk nyaralni, Törökbe. És arra gondoltam ,h lehet ,h a klímaváltozás is befolyásolja. Tehát ez a citromos ez v beválik,v nem. Mindenesetre ki kell próbálni (:
2012. júl. 20. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem a citromlétől csak az immunrendszered fog erősödni, de a menstruációd nem befolyásolja.
2012. júl. 20. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok : én örülök, hogy bevált:) . Az egy másik dolog,h ha vkinek vmi nem válik be, az írja az ellenkezőjét. Szóval,szerintem érdemes kipróbálni mindenképp,veszteni valód nincs vele,és igen még erősíti is az immunrendszered:D hasznos
2012. júl. 20. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap iszom citromos vizet (fél-egy citromból) és a menstruációm teljesen normális, 28 napos.
2012. júl. 20. 09:40
 5/6 anonim ***** válasza:
mondjátok már meg hogy minek írod ki a kérdést ha már legalább 100000 ilyen kérdés van ????
2012. júl. 20. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon cukik vagytok ,hogy az én válaszomra próbáltok,írni de egy kicsit feljebb van egy kérdés .. Amire valóban nincs olyan válasz ,ami mindenkinek megfelel. Az neg egyértelmű,hogy ha az ember alapvetően sok citromlevet iszik ,akkor az nem fog 'bezavarni' mert a szervezet hozzá van szokva. ( első voltam) Ja és azzal tisztában vagyok ,h a citromlével kapcsolatban mit gondol a többség . Mivel a többségnek nem használ ,ezért jönnek a cáfolások :D nekem mindegy igazából , ên szerencsés vagyok,merr bármikor tudom késleltetni.
2012. júl. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!