16 éves fiúnál (lassan 17) 181 cm az jónak számít?
Figyelt kérdés
olyan alacsonynak érzem magam,még úgy nőnék pár centit ,osztálytársaimnál magasabb vagyok viszont az év folyamba vannak nálam jóval magasabb srácok is,tök bizonytalan vagyok a magasságom miatt ,néha már kicsinek érzem magam ://2015. ápr. 30. 01:12
1/5 anonim válasza:
Ha körülnézel, rengeteg férfi alacsonyabb Nálad, ráadásul még nőhetsz is ebben a korban. De nem vagy kicsi. Vannak 160 centinél kisebb férfiak s Te a 181-et kevesled? Mondanám, hogy majd az élet megtanít erre-arra, de az olyan öregesen és kioktatóan hangzana :D
Komolyan már... Ha gigamagas lennél, nehéz lenne megfelelő motort találnod, ha az érdekel... Nekem se volt könnyű, én 163 centis vagyok :( Nő, de akkor is. Jobb lenne 170, de ezt dobta az élet s lehetne rosszabb, az egészség a fő meg egy csomó egyéb, az ideális magasság nélkül megvagyok :D
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :DD 163 egy lánynak/nőnek nagyon jó szerintem :D nekem is tetszett már 150 centis lány is semmi baj nincs vele,nem kell szégyenkeznem mellette ha magassarkúba van :SS bár nagyon egészségesen élek,csak vizet iszok,rendszeresen sportolok edzek,nem eszek meg gyorskajákat ,nem iszok,persze néha néha azért én is ember vagyok,de a mindennapjaimba ezeket nem viszem bele :))) nagyon hiú vagyok,és sok lányt látok aki szinte olyan magas mint én :/ egy 185-6 centinek már úgy örülnék,csak csak növök még :DD
2015. ápr. 30. 01:36
3/5 anonim válasza:
180 centi vagyok és már nem fogok nőni, nálad viszont még esélyes pár centi. Ne számíts már sokra szerintem. Lényeg az, hogy én is szerettem volna magasabb lenni mert a legkisebb vagyok fiúk között a családban, de bánatomban inkább izmot növesztettem és beletörődtem. (Így meg lehet verni a nagyobbakat) Na a lényeg, ne ilyeneken rágódj, hogy ki milyen magas és te milyen magas leszel. Más kérdéseknek fektess inkább nagyobb hangsúlyt az életben. Meg hát magasabbról nagyobbat lehet esni... :)
4/5 anonim válasza:
181 az magas,ne legyél már hülye.Hogyan lennél alacsony?176 a férfi átlagmagasság Magyarországon.Haverom 188 ő neki ez a baja,hogy túl magas.Szerinte 175-180 között a legjobb.
5/5 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszokat ,sokat segítettetek :D
2015. ápr. 30. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!