Fülcsengés, ez normális?
Az én hallásom nagyon jó, a legkisebb zajokat is hajlamos vagyok meghallani. Ha iskolában, tömegben vagyok akkor nem hallok fülcsengést. Amikor este egyedül vagyok és lefekszem aludni akkor néha észreveszem hogy cseng a fülem, nem túl erősen, de az agyam ha nem gondolok rá akkor nem érzékeli. Ez normális? A "tökéletes csendet" nem lehet hallani, vagy ez csak nálam jelentkező probléma?
- 15 f
Ugyanbben vagyok 2011 nyara óta :)
De te is emlékszel anno a tökéletes csendre? És hiányzik is?
Én is pont ilyen vagyok. A hallásom 100%-os, ha van köröttem bármi akkor nem érzékelem, de ha abszoút csend van pont azt hallom amit te. Egy nagyon távoli "fülcsengést"? (ez az egyáltalán?) Nem tudom eldönteni hogy ez most mi.
Én voltam fülészeten megállapították hogy a hallásom 100%-os.
ha nem kaptál gyógyszert akkor próbáld ki ginseng- ginkó tartalmú táplálék kiegészítőket értágító hatású nekem annak idején segített bár én erős tinitussal küzdöttem
csökkent elviselhető szintre az értágítóktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!