A szuztea okozhat fekete szekletet?
Figyelt kérdés
Ket napig ittam, harom bogrevel osszesen, tisztitokura gyanant. Nem ment tole a hasam. Szombat este ittam az utolsot, vasarnap reggel volt az egyetlen nap, amikor kicsit higabb szekletem volt, egyebkent semmi valtozas. Azota szekrekedesem van, most sikerult egy kicsike, az viszont fekete volt. Mibol kellene eszrevennem, ha belsoverzesem van?2015. ápr. 28. 12:00
1/2 anonim válasza:
Igen,lehet vér is. Hagy a fenébe a hülye teát és rendbe jössz.
2/2 anonim válasza:
Ha csak nem ettél valami fekete/véres dolgot. Pl véres hurka, akkor a fekete széklet a bélrendszer felső részéből származó vérzésre utal. Pl gyomorvérzésre.
Pont ebből veheted észre, a fekete úgynevezett szurokszékletből, mert nem feltétlen van még más tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!