Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez okozhat fekete, híg székletet?

Ez okozhat fekete, híg székletet?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy COOP MÁLNA GYÜMÖLCS SZÖRP-öt.

Nem szokott ilyen székletem lenni, maximum akkor ha valami egészségtelen szart eszek. Ez a szörp elég olcsó volt, és az íze se valami minőségi. Nem Pölöskei, csak COOP, 200ft körül volt, vizet kell hozzáadni.

Leírom mik vannak benne:

Cukor, étkezési sav(cit romsav, aroma, tartósítószer, Kálium-szorbát, színezékek, azorubin, brilliant fekete BN).

Nagyon rossz volt az íze.

Tegnap megittam olyan 4 pohárral, ma meg eggyel és az után jött a fosás általi híg széklet. Nekem nem szokott fekete székletem lenni, legutóbb olyan fél éve volt, amikor befaltam fél kiló sós, földimogyorót. Akkor is társult hozzá rossz közérzet, mint most.

Tegnap délután kezdtem el inni, meg most ittam egyet vagy kettőt. És a szörpre gyanakszom.

2014. nov. 14. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
isten ments, hogy rémisztgesselek, de fekete széklet lehet gyomorvérzéstől is ... de itt feltehetően ez a tintás katyvasz a bűnös
2014. nov. 14. 12:41
 2/3 A kérdező kommentje:

A BN-nek utánanéztem, fekete festék. :O

Mindig akkor van fekete fos és hasmenésem ha valami ilyen kutyult hányadékot iszom vagy eszem. Legutóbb az amerikai földimogyorónál volt.

2014. nov. 14. 12:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Citromsav: Rákkeltő, allergén, bőrérzékenység

Brilliant Fekete: Toxikus/Mérgező

Akkor megmérgeztem magam... megint... régen a rossz földi mogyoróval, most meg ezzel. ><

2014. nov. 14. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!