2 hete voltam Nyíregyházán AIDS tesztet csináltatni, de úgy, hogy nem vagyok biztosítva. Ez nekem így mennyibe került, mert sehol sem írják?
Akkor leszel szíves szépen belépni az ügyfélkapun, megnézni, aztán az ügyfélkapun keresztül rendezzed a pénzügyi részét. Remélem így már érthető lett Számodra.
Amúgy meg esetleg abbahagyhatnád az AIDS kockázatot okozó tevékenységet, azaz a gumi nélküli partnercserés meleg szexet illetve a prostitúciót.
Kedves Hozzászóló!
Ne ítélkezz úgy, hogy azt sem tudod, hogy mi történt. Összesen két nővel voltam 24 évesen, de a mostani párom félt, hogy elkaphatott valamit az előző barátjától és miatta vállaltam be a vérvételt, vagyis a tesztet. Munkanélküliként még édesanyámmal élek, amíg jövőhónap elejétől el nem kezdek újra dolgozni és sajnos nem volt pénzem, hogy a tb-t fizetni tudjam. Rákerestem google-n is, de nem adott választ a kérdésemre, éppen ezért is tettem itt fel ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!