Nyíregyházán vagy Debrecenben hol lehet candida szűrést csináltatni?
Te milyen probléma miatt szeretnél ilyen szűrést?
Nem tudom pontosan miért akarsz ilyet csinálni de olvasd el előtte a válaszom!
Ezt egy belgyógyász szakorvos mondta nekem: " ez a Candidás dolog az orvostörténelem legnagyobb humbukkja" mire én: " de van olyan hogy candidiázis" erre ő: "igen de a tényleg candidás betegek az intenzíven fekszenek és keményen infúziót kapnak"
Addig diétáztam (még könyvet is vettem) mégis 2-3 havonta volt hüvelygombám majd beleőrültem.
Az orvos mondata után meg huss sokkal jobban lettem
néha még most is kijön de már nem parázok annyira rá.
Nekem nem csak hüvely problémám van, ezért szeretnék szűrést.
Nekem is mondta az orvos, hogy a candida túlszaporodás nem betegség (valószínűleg neki még nem volt vele baja), de nekem nagyon kellemetlen tüneteim vannak és szeretném tudni, hogy ez okozza-e vagy sem.
Csak ismételni tudom magam humbukk! Hidd el amikor én is állandóan görcsöltem rajta már havonta kijött, égett csípett viszketett majd megőrültem. diétáztam megvontam a cukrot élesztőt stb. és talán akkor még gyakoribb volt. Egyébként van intim candida gyorsteszt rossmann dm 3000 ft körül
De ha van még kidobni való pénzed:
4025 Debrecen, Simonffy u. 54.
légyszíves írd már le azokat a gyógyszereket, mert még életemben nem hallottam olyat hogy tényleges candidiázist vény nélküli gyógyszerekkel kezelnek! az említett orvos egyébként nagyon lelkiismeretesen kivizsgált nincs e vmilyen immunológiai problémám. És mivel kutya bajom se volt nem írt fel semmit!
A candidás betegeket, akik tényleg azok, többnyire intenzíven kezelik infúzióval ott már a diétázgatás igen kevéske lenne, már ha vki életben akar maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!