Érintésre érzéketlen comb, térd felett bőr érintése tenyérnyi részen szúró fájdalommal jár, mi lehet az oka? Bővebben lent.
Kismama vagyok.Az első terhességem alatt volt először ilyen hogy a bal combom olyan érzéketlen ha hozzá érek.Szülés után elmúlt így nem tulajdonítotam neki nagy jelentőséget.Most hogy újra babát várok megint előjött.Most viszont már fájdalommal is jár.A bőrömhöz ha csak a nadrág is hozzá ér iszonyatosan szúr egy tenyérnyi foltban térd felett,menet közbem pedig olyan mintha szakadna a bőröm.Látszatra semmi változás nincs,nem lila,nincs badagadva stb.
Volt már valakinek hasonló?
obturator alagút szindróma? nervus obturatorius nevű ideg nyomódása
Köszönöm a válaszokat!
A link nagyon hasznos volt,sosem hallottam még erről.De vajon igaz lehet ugyan ez a comb külső részére is?Mert csak a belső részről ír.
Viszont most már egyre jobban érdekel a dolog,megemlítem az orvosommnak,kíváncsi vagyok mit mond rá.
Én is letudtam eddig azzal hogy valami ideg nyomódás,egyszer már volt,szülés után majd elmúlik,de akkor nem voltak fájdalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!