Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érintésre érzéketlen comb,...

Érintésre érzéketlen comb, térd felett bőr érintése tenyérnyi részen szúró fájdalommal jár, mi lehet az oka? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kismama vagyok.Az első terhességem alatt volt először ilyen hogy a bal combom olyan érzéketlen ha hozzá érek.Szülés után elmúlt így nem tulajdonítotam neki nagy jelentőséget.Most hogy újra babát várok megint előjött.Most viszont már fájdalommal is jár.A bőrömhöz ha csak a nadrág is hozzá ér iszonyatosan szúr egy tenyérnyi foltban térd felett,menet közbem pedig olyan mintha szakadna a bőröm.Látszatra semmi változás nincs,nem lila,nincs badagadva stb.

Volt már valakinek hasonló?

2015. ápr. 27. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Nem lehet, hogy a növekvő méhed vongál egy ideget? Ha így van, akkor szerintem nincs mit tenni, de szülés után akkor jó eséllyel elmúlik.
2015. ápr. 27. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

obturator alagút szindróma? nervus obturatorius nevű ideg nyomódása

[link]

2015. ápr. 27. 23:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A link nagyon hasznos volt,sosem hallottam még erről.De vajon igaz lehet ugyan ez a comb külső részére is?Mert csak a belső részről ír.

Viszont most már egyre jobban érdekel a dolog,megemlítem az orvosommnak,kíváncsi vagyok mit mond rá.

Én is letudtam eddig azzal hogy valami ideg nyomódás,egyszer már volt,szülés után majd elmúlik,de akkor nem voltak fájdalmak.

2015. ápr. 28. 03:35
 4/4 anonim válasza:
Nekem a Milgamma napi 4x1 szedése segített.
2018. ápr. 22. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!