Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan és mivel lehet kezelni...

Hogyan és mivel lehet kezelni a lapostetűt?

Figyelt kérdés

Még mielőtt elkezdenétek savazni, vagy poénkodni, nem tudom hogyan kaptam el, ugyanis 16 éves fiú vagyok és még nem élek szexuális életet.

Erősen elkezdett viszketni a péniszemnél és fanszőrzetemen találtam tetűt. Mit lehet ilyenkor csinálni? Mivel lehet kezelni? Van ennek otthoni gyógymódja vagy mindenféleképpen orvoshoz kell fordulnom? Csak normális válaszokat légyszi. Köszi előre is.

2015. ápr. 27. 14:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
kaptam patikában szert, meg le is borotváltam magam, de teljesen kétségbe vagyok esve, mert most meg a hónaljamon találtam :(
2015. máj. 3. 19:30
 12/13 anonim válasza:
Kérdező: Én 2 hete szenvedek vele, egy-két darab van max 3 naponta Pedexel kezelem magam. Mennyi idő után és hogy múlt el?
2018. jan. 28. 00:49
 13/13 Nagy Vvektor válasza:

Szia! Egyáltalán nem ciki 🙂

Ha gyereknél fordul elő akkor szexualis zaklatás jele.,

Wc-n nem él meg , erőssen a bőr és szőrhőz ragaszkodik, bocsánat de ez butaság és tanusítom is.

Ruhárol is átmegy vagy törölköző, általában senki sem tud 100% biztosat hogyha nem él nemi életet akkor hogyan. De nembaj. Lényeg.

*Leborotválni minden szőrt, vicces most nőnek érzem magam a lábam miatt mert ott is találtam.

*PETRÓLEUM AZONNAL ÉS VEGLEG KIÍRTJA! És olcsó is,

*Babaolajbam tocsogva 20-40 percig fürdeni fekudni a kádban, mert megfullad az olajtól.

1-3 nap es eltűnik.

*mindent magas fokon kimosni! Ne sajnáld.

2019. aug. 22. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!