Hogyan és mivel lehet kezelni a lapostetűt?
Még mielőtt elkezdenétek savazni, vagy poénkodni, nem tudom hogyan kaptam el, ugyanis 16 éves fiú vagyok és még nem élek szexuális életet.
Erősen elkezdett viszketni a péniszemnél és fanszőrzetemen találtam tetűt. Mit lehet ilyenkor csinálni? Mivel lehet kezelni? Van ennek otthoni gyógymódja vagy mindenféleképpen orvoshoz kell fordulnom? Csak normális válaszokat légyszi. Köszi előre is.
Gyógyszertárban kapsz rá szert, bedörzsölöd vele és el fog múlni. Lehet a családban van valakinek, vagy ráültél valahol idegn helyen WC-re.
Itt vannak jótanácsok:
Kedves # 3 válaszoló!
Nagyon könnyű poénkodni más bajával! Viszont, már korábban is írtam, hogy a szexuális út kizárva és a nem megfelelő higiéniát sem mondanám, ugyanis kulturált emberhez méltóan tisztálkodom.
Az lehet, nem szabad iskolában ráüllni a WC-re.
Szerintem borotváld le a szőrt és jól zárható zacsiban dobd ki, a bőrödet pedig kezelt le azzal a szerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!