Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » KISFIAMAT beutalhatják kivizsg...

KISFIAMAT beutalhatják kivizsgálásra ha?

Figyelt kérdés
1 hete 37,8-38,2 a láza...Tegnap elkezdett folyni az orra..Holnap viszem orvoshoz. Befogja utalni szerintetek a korházba?
2010. febr. 21. 22:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és 14 éves fiu.
2010. febr. 21. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem

1. a 14 éves már nem KISFIÚ

2. nem vagyunk orvosok, látatlanban bármit nehéz mondani

3. szerintem belenéz a torkába, megnézi a nyirokcsomóit, ír fel gyógyszert és ennyi

4. manapság már csak nagyon kritikus helyzetben tesznek valakit kórházba szerintem

2010. febr. 21. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
4 hete van a lázam 38 körül, szóba sem került a kórház szerencsére. 37,8-al kórházba? Ugyan már! Ha csak nem krónikus beteg (pl. rákos), akkor ez egy átlagos megfázásnak tűnik. Kap gyógyszert és annyi. 14 évesen már egyedül is elmehetett volna orvoshoz.
2010. febr. 21. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem olyan magas az a laz, az ijesztobb, hogy allando. Ha gyogyszert adsz neki se megy le? Nem hiszem egyebkent, hogy beutalja korhazba.

(csak zarojelben kerdezem meg, nem lehet, hogy a kisfiu csak logni szeretne az iskolabol? nekem fura, hogy semmi mas tunet nincs, csak allando, nem tul magasra kuszo laz)

2010. febr. 21. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kell nagybetűvel írni, hogy KISFIAMAT, pláne, hogy 14 éves kamasz?
2010. febr. 21. 22:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kar lógni...:) Digitális lázmérőnk van.
2010. febr. 21. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
nemvalószínű h befogja utalni. megállapítja h vmi gyulladása van és kap gyógyszert, ennyi
2010. febr. 22. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!