Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik a vakbelgyulladas tunetei?

Mik a vakbelgyulladas tunetei?

Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem kicsit fájt jobb oldalt alul a hasam és hőemelkedésem volt.
2008. aug. 28. 16:31
 2/11 anonim válasza:
100%

Szia

Nekem nem volt étvágyam, fájt nagyon a hasam, jobb oldalon főképp, és ha fekvő helyzetben hirtelen felemeltem behajlitva a jobb lábam, nagyon fájt. Szerintem menj dokihoz ha jelenkeznek a tünetek, nekem másnap reggel vették ki, és azt mondta az orvos, hogy délutánra kipukkadt volna :S Jobb túl lenni rajta :)

2008. aug. 28. 16:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: én viszont farkaséhes voltam, csak a doki nem hagyott ebédelni..:-( pedig csak este vette ki a vakbelemet. (tudom, az altatás miatt nem ehettem)
2008. aug. 28. 17:34
 4/11 anonim válasza:
100%
Fiatal koromba nekem is volt de nekem már nagyon súlyos,egy hétig fájt jobb felöl a hasam, hétvégére elvitt a mentő és olyan orvost kaptunk ki aki hazaküldött, azt állitotta hogy csak hasfájás,vasárnap megint sürgösségire kerültem,mert már nem tudtam lábon állni, estem össze, aztán kiderült hogy mi a gond, a doki(egy másik) azt mondta hogy ha fél órát késtem volna akkor már nem élnék(12éve történt)szóval ha vmi fájást érzel jobb ha időbe mész ne várd meg mig kell vigyenek
2008. aug. 28. 17:35
 5/11 anonim válasza:
92%
és mégvalami nem sértésként akarom ezt hangsúlyozni de mindenki vakbélről beszél, nem a vakbél van begyulladva hanem a féregnyúlvány
2008. aug. 28. 17:37
 6/11 A kérdező kommentje:
tudom:) de kevesen tudjak ugy h feregnyulvany:D
2008. aug. 28. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
A vakbél egy és ugyanaz, mint a féregnyúlvány. Olvass csak utánna. Tehát nekem lehet vakbeem, ha úgy tetszik. Nem mindenki orvosnak született, bár azok is inkább a vakbelet használják.
2008. aug. 29. 09:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: akkor már legyünk teljesen precízek: Appendix vermiformis. A vakbél (coecum) a vastagbél legelső szakasza, a féregnyúlvány szokott begyulladni, ami erről nő ki.
2008. aug. 29. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bal oldalt faj a hasam egy kicsit ha levegot veszek, valamint lazas vagyok. Ez is lehet vakbelgyulladas? :(
2009. jan. 15. 22:44
 10/11 sudo_su ***** válasza:
100%
A vakbélgyulladásnak 1000 tünete lehet. Még ma is elég nehezen veszik észre. Itt találjátok a tüneteit, gyakoriságát, műtéti eljárásait: [link]
2009. ápr. 25. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!