Mik a vakbelgyulladas tunetei?
Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 15:28
1/11 anonim válasza:
nekem kicsit fájt jobb oldalt alul a hasam és hőemelkedésem volt.
2/11 anonim válasza:
Szia
Nekem nem volt étvágyam, fájt nagyon a hasam, jobb oldalon főképp, és ha fekvő helyzetben hirtelen felemeltem behajlitva a jobb lábam, nagyon fájt. Szerintem menj dokihoz ha jelenkeznek a tünetek, nekem másnap reggel vették ki, és azt mondta az orvos, hogy délutánra kipukkadt volna :S Jobb túl lenni rajta :)
3/11 anonim válasza:
Első vagyok: én viszont farkaséhes voltam, csak a doki nem hagyott ebédelni..:-( pedig csak este vette ki a vakbelemet. (tudom, az altatás miatt nem ehettem)
4/11 anonim válasza:
Fiatal koromba nekem is volt de nekem már nagyon súlyos,egy hétig fájt jobb felöl a hasam, hétvégére elvitt a mentő és olyan orvost kaptunk ki aki hazaküldött, azt állitotta hogy csak hasfájás,vasárnap megint sürgösségire kerültem,mert már nem tudtam lábon állni, estem össze, aztán kiderült hogy mi a gond, a doki(egy másik) azt mondta hogy ha fél órát késtem volna akkor már nem élnék(12éve történt)szóval ha vmi fájást érzel jobb ha időbe mész ne várd meg mig kell vigyenek
5/11 anonim válasza:
és mégvalami nem sértésként akarom ezt hangsúlyozni de mindenki vakbélről beszél, nem a vakbél van begyulladva hanem a féregnyúlvány
6/11 A kérdező kommentje:
tudom:) de kevesen tudjak ugy h feregnyulvany:D
2008. aug. 28. 17:43
7/11 anonim válasza:
A vakbél egy és ugyanaz, mint a féregnyúlvány. Olvass csak utánna. Tehát nekem lehet vakbeem, ha úgy tetszik. Nem mindenki orvosnak született, bár azok is inkább a vakbelet használják.
8/11 anonim válasza:
Első vagyok: akkor már legyünk teljesen precízek: Appendix vermiformis. A vakbél (coecum) a vastagbél legelső szakasza, a féregnyúlvány szokott begyulladni, ami erről nő ki.
9/11 anonim válasza:
Nekem a bal oldalt faj a hasam egy kicsit ha levegot veszek, valamint lazas vagyok. Ez is lehet vakbelgyulladas? :(
10/11 sudo_su válasza:
A vakbélgyulladásnak 1000 tünete lehet. Még ma is elég nehezen veszik észre. Itt találjátok a tüneteit, gyakoriságát, műtéti eljárásait: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!