Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most vettem észre egy kb....

Most vettem észre egy kb. kisebb dió nagyságnyi csomót a nyakamon oldalt? Mi lehet az? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Lehet hogy csak nyirokcsomó nagyobbodás!ez lehet megfázástól is!

De lehet hogy komolyabb, nézesd meg egy dokival!Komolyan!Nem riogatás képen, de ha nem nyirokmirigy, akkor még veszélyes is lehet!Saját tapasztalat! :-(

2010. febr. 21. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha hirtelen alakult ki, akkor valószínű nem komoly. Fáj?

Lehet gyulladástól, mononukleózistól is.

Mindenképp meg kell mutatni orvosnak, de abban biztos lehetsz, hogy daganat, rák nem alakul ki hirtelen.

2010. febr. 21. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet nyirokcsomó duzzanat, ha esetleg mostanában meg voltál fázva akkor elképzelhető attól lehet.Viszont lehet begörcsösödött izom köteg is, helytelen nyaktartástól. De jobb lenne elmenni vele a háziorvosodhoz.
2010. febr. 21. 19:53
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Lehet pajzsmirigy túltengés, anyunak is az volt és meg kellett műteni. Szerintem fordulj orvoshoz, és akkor kiderül hogy nincs komoly gond. :)

2010. febr. 21. 19:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj.Csak mintha valamit nyomna...
2010. febr. 21. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

A másodikkal nem értek egyet!Édesanyámnak szeptemberben vettünk észre egy diónyi csomót a füle alatt a nyakán!Megvizsgálták, és tüdőrák áttéte volt az!Előtte 2 héttel volt pont dokinál, a pajzsmirigyével, és akkor még nem volt ott a csomó!Szóval egyik napról a másikra jött, és egyáltalán nem volt neki fájdalmas!Nov 22-én elhunyt.

Orvoshoz vele!!!!

2010. febr. 21. 19:57
 7/7 anonim válasza:
Nekem toxoplazmafertőzés tünete volt!Vért vettek,szinte minden fertőző betegségre megnézték,és friss toxoplazma fertőzésem volt.A nyirokcsomóm bal oldalt a nyakam és a vállam közt kidudorodott.Olyan volt mint egy lóbab a bőr alatt.
2010. márc. 4. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!