A THC mennyi időalatt ürül ki a szervezetből, és mivel lehet felgyorsítani, hogy ne mutassa ki a vizeletben?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy szombaton szívtam utoljára, de előtte pár napig nem, azelőtt meg 3 hónapja szinte mindennap csináltam. Viszont most beakarom fejezni, mert nem éri meg semmilyen téren, és szeretném minél gyorsabban kiüríteni a szervezetemből a THC-t, hogy a teszt se mutassa ki.2015. ápr. 23. 17:24
1/4 anonim válasza:
Mivel 3 hónapja szívod már rendszeresen ezért nem lesz egyszerű. A THC átlagban 1-3 hónapig mutatható ki ha nem szív már az ember!! Magyarul elég sok idő lesz neked mire kiürül. Ezt gyorsíthatod ha sokat iszol (vizet) és sokat izzadsz. Járj ki futni vagy nem tom ha kondizol az is jó. Azért kell sokat izzadni mert a zsírban tapad meg a THC.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, sajnos ez nem jo hir. Elobb kellett volna gondolkodnom.
2015. ápr. 24. 11:16
3/4 anonim válasza:
De ez csak a kimutathatóságra igaz, az agy elég gyorsan visszaáll a normál kerékvágásba, tehát semmi befolyást nem gyakorol rád.
4/4 Caesar cezar válasza:
Nekem éppen a kimutathatosággal van problémám szoval arra keresek valami viszonylag (2 hét) gyors megoldálst amivel kitiszthatom a szervzetembol, sport szauna fokozott folyadék mellet esetleg még valami modszer mindent be szeretnek vetni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!