Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hullik a hajam? Nektek...

Miért hullik a hajam? Nektek hogy sikerült megállítani?

Figyelt kérdés
Húszéves fiú vagyok, és eléggé hullik a hajam elől jobb oldalt főleg (itt már nagyon kevés van), de középen és baloldalt is. A hajszálaim nagyon el vannak vékonyodva, és már egészen kicsik is kihullanak. Hajszárítás után tiszta haj a mosdókagyló. Apámék is rendesen megkopaszodtak így ötven felé, de ennyi idősen szerintem elég korai. Voltam egy magán bőrgyógyásznál, aki azt mondta, hogy ez nem androgén (genetikai), hanem telogén hajhullás. Autoimmun reakciónak mondta, adott rá pakolást meg spec. sampont. Visszamentem (a hullás nem múlt el), ő azt mondta, hogy már visszaszorult. Ez nem igaz, csak kamuzott. Elkezdtem minoxidilt használni, egy hónapig, de ugyanúgy hullott tovább, sőt még jobban is. Volt rossz fogam, megcsináltattam. A vérkép mindenre negatív lett. Próbálok egészségesen és változatosan táplálkozni, reggelente eljárok futni egy rövidet, (főleg, hogy felébredjek). Egy rossz szokásom, hogy dohányzom (5-6 szálat szívok egy nap). Most kipróbálom a revalidot, meg emésztési problémáim voltak, de elmentem orvoshoz, az most talán helyre jött. Az egyik bölcsességfogam nem jött ki rendesen, ez befolyásolhat valamit? Mit tudnék még csinálni? Valami jó hajdokit nem tudtok ajánlani? Olvasgattam itt a kérdéseket, láttam, hogy valakinek ez, valakinek az jött be, vagy semmi... De hátha rábukkan valaki erre a kérdése, akinek van jó tapasztalata. Nagyon kétségbe vagyok esve...

2015. ápr. 16. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szintén 20 éves ismerős is kopaszodik, genetikával egy orvos se rud mit kezdeni...
2015. ápr. 16. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Autoimmun reakció mire? Gondolok itt arra, hogy pl az allergiát is kivaltja valami. Én ugyan nem kopaszodom, de nincs valami belső oka? Persze lehet genetika, nem okoskodni akarok. Esetleg egy allapotfelmeres egy megbízható helyen? B vitamin? Gondolom azt próbáltad már. Viszont a cigi tönkreteszi a B vitamint.
2015. ápr. 18. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!