SOS! Mit tehetnék az ellen, hogy tesi után nagyon látszik a hajamon az izzadság?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít, kicsit olyan mintha zsíros vagy vizes lenne a hajam tesi után.
Már fogalmam sincs, hogy mit tehetnék ez ellen, minden választ nagyon köszönök előre is!
15/L
2015. ápr. 12. 13:36
1/9 anonim válasza:
Hát az izzadság ellen nem nagyon tudsz tenni semmit. Ez egy természetes folyamata a testnek, ha nagyon felhevül, felmelegszik a munka vagy a tesióra utána, akkor természetesen izzad, hogy ezzel a párával hűtse le a testet, és ne legyen beteg. Vigyél magaddal egy kis töröközőt, vagy papírtőrlőt, és tesi után töröld át a hajadat, és a nyakadat. Így hamarabb száradsz meg. Más módszer sajnos nem nagyon van.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
Igen én is attól tartottam, hogy nincs igazi megoldás, csak reménykedtem. :(
2015. ápr. 12. 13:55
3/9 anonim válasza:
A zsíros hajra jó módszer még a hintőpor is.
Kicsit teszel a tenyeredbe,összedörzsölöd a kezeddel és belemasszírozod a hajtövekbe.
4/9 anonim válasza:
Vizes hajra ne próbálj hintőport rászórni, mert összecsomósodik! A hintőport csak száraz, de zsíros hajra lehet szórni. Valamennyit segít a haj zsírosságán, de a haj elveszi a csillogását, frissességét.
5/9 anonim válasza:
Moss hajat/zuhanyozz le tesi után (ha időd engedi).
6/9 anonim válasza:
Copfozd össze a haja, úgy nem annyira látszik. Én is ezt szoktam csinálni. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Sajnos nincs időm lezuhanyozni tesi után, én is be szoktam copfozni :)
2015. máj. 19. 17:32
9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit javult a helyzet, már nem olyan vészes szerencsére, talán egyszerűen kinőttem ezt :)
2016. jún. 4. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!