Alkalmaznak-e ma is olyan módszereket az elmegyógyintézetekben, mint pl. az elektrosokk?
Figyelt kérdés
Olvasom Coelho Veronika meg akar halni cimű regényét, és ebben emlit az iró olyan drasztikus módszereket mint inzulinsokk meg elektrosokk. Van ennek valóságalapja?2015. ápr. 12. 07:13
1/4 anonim válasza:
4 éve még volt elektrosokk a budapesti Jahn Ferenc kórház pszichiátriáján,ezt biztosan tudom.Viszont ezt a terápiát már sokkal kisebb feszültséggel csinálták és altatásban.De ahogy én láttam eléggé megviselte így is a betegeket,de volt aki arról számolt be,hogy ez neki segített.
2/4 anonim válasza:
Benedek István Aranyketrec
Szerintem nem sokat változott. Többen is vannak, még kevesebb idő jut a bertegre beszélgetéssel próbálkozni, tehát vegyszarok, sokk. :(
3/4 anonim válasza:
Ja,és Kistarcsa ,Flór Ferenc kórház pszichiátriáján is biztosan volt még 2007-ben,de pl. Cegléden a Toldy Ferenc kórház pszichiátriáján nem csinálják már.
4/4 anonim válasza:
A Nyírőben még alkalmazzák. Kb. 10 éve kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!