Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi játszódik le bennem?

Mi játszódik le bennem?

Figyelt kérdés

Zenét hallgatok.

Írom a weblapot, melynek elkészítésével engem bíztak meg.

Eszembe jut hogy ezt pénzért csinálom.

Erről beugrik a testvérem, aki ma ment el; depressziós, nemrég akart öngyilkos lenni, de a férje (akit nem is szeret) kihívta neki a mentőket.

Erről eszembe jut a másik testvérem aki terhes lett úgy, hogy ott van egy másik kisgyerek akit alig bír anyagilag és minden másban támogatni, de még képbe jön a palijának előző kapcsolatából megszületett kislány.

Rádöbbenek, hogy most nem a kollégiumban vagyok, hanem itthon, és van 2 napom hogy kezdjek magammal valamit, és tanuljak. Kimegyek a fürdőszobába üríteni, visszaúton megállok a fejmagasságban lévő tükör előtt, s megkérdem magamban magamtól: Ki vagyok én?

Lefut előttem az egész gyerekkorom, az, hogy amit most tudok összefüggéseket azokat régebben miért nem érthettem, valójában miért is létezek...

Aztán visszaülök és folytatom a kódolást.

Késztetés arra, hogy megosszam valakivel aki véleménnyel állhat elő ezzel kapcsolatban..

Ez még a töredékének is csak töredéke annak ami valójában végigfut bennem. Sok-sok kérdés..

16/f.

2015. ápr. 6. 00:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem meghalt, csupán látogatóba jött hozzánk családjával.
2015. ápr. 6. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen termeszetes erzes, nem csak a te korodban, de foleg a te korodban.
2015. ápr. 6. 00:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor én nem vagyok mentálisan egészséges..

Máson ez miért nem látszik? Valójában rajtam sem.. Na de mégis.. erről miért nem esik szó akárhol? Vagy erre miért nem készítenek fel minket mint az első sulis napra vagy közösülésre? Nem is értem hogy minek csináljam ha úgyis egy a vége.. oké, ez a dolgom, de ez egyszerű és mégis bonyolult.. Beleőrülök. Nem tudok nem gondolni valamire.

2015. ápr. 6. 00:54
 4/5 A kérdező kommentje:
És miért van olyan hamar vége az egésznek ha még csak most kezdődött? Unokatesóm már 5 éves, én pedig 16.. pedig nem rég született.. Nővérem ugyanezt élhette meg, de ő már harmincas éveiben jár lassan.. Mégis mi ez?
2015. ápr. 6. 00:59
 5/5 anonim válasza:
Ez az élet, köszöszöntelek a földön!
2015. ápr. 9. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!