Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hatni fog ez vasárnapig?...

Hatni fog ez vasárnapig? (péntek van)

Figyelt kérdés
Ma reggel jött meg a menstruációm viszont vasárnap menni akarok a wellness fürdőbe de támpont nem teszek fel. Olvastam hogy a citromlé, de az segít akkor is ha már megvan?? Vagy a rozmaring tea hogy az felgyorsítja a folyamatokat(ezt is) és szerintetek ha ma megiszok egy fel litert meg holnap is es iszom a citrom levet is az ugy segíthet, hogy el tudjak menni?? Előre is köszi:)

2015. ápr. 3. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtheted ha ma jött meg.
2015. ápr. 3. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha wellness, akkor gondolom, ott nem csak fürödni lehet, nem esélyes, hogy elmúlik hamarabb, ennek megvan a rendje (hacsak nem szedsz be gyógyszert - fogamzásgátló -, de ha amúgy nem szedsz, és nem is tervezed, csak emiatt ne borítsd fel a szervezeted működési rendjét). Majd találsz más programot, szauna, masszázs, nem tudom, mik vannak egy wellness fürdőben, nekem nincs keretem rá, csak tippelek a látott ajánlatokból, reklámokból.

Ha ez megnyugtat, nekem az első havim egy balatoni nyaralás kellős közepén jött meg.

2015. ápr. 3. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy tampon, vagy nem furdesz vagy el sem mesz.
2015. ápr. 3. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:

ha ma reggel mar megjott, akkor vasarnapra mar a 3. napon fogsz jarni, nem tudom, hany napos a tied, de ha 4-5 napos, akkor ez mar kb a kozep / vege ideje az egesznek. tamponnal siman bemehetsz a medencebe, csak figyelj arra,hogy kb 1 orankent csereld ki a tampont, hogy ne azzon tul.

a citromle ivassal sokat nem fogsz segiteni a helyzeten, max egy halvannyival gyengebb lesz es kesz.

2015. ápr. 3. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem legalább egy hétig tartott, amíg nem tablettáztam. De mindenkinél más.
2015. ápr. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!