Irtam reggel egy kerdest, hogy hanyok. Segitenetek?
Leirom megegyszer a tortenetet.
Hajnal 2 kor arra ebredtem, hogy veszettul hanynom kell de nem jon ki.
2 orat szerencsetlenkedtem mire sikerult.
Utana 5-6-7 kor is hanytam es hasmenesem is volt.
Nagyon fajt a hasam is, szurogatott.
Kertunk orvostol idopontot, de nem tudtam kikelni az agybol olyan gyenge vagyok. Lefeheredek ha felkell allni, es csak gornyedni tudok, mert ramjon a hanyinger , ezert nem mentem el.
Visszahivtuk hogy most mi lesz..Azt mondta vegyek be b6ot es ha 4-ig nem mulik el a hanyas, menjek vissza 4-8 ig valamikor ugyeletre , mert ma O lesz.
Na most ebredtem, es lazam is lett 38.0
Megis mi az isten lehet ez?
Halisten b6 hatott, es azert iszok is. Kb 4-5 bogre vizet sikerult lenyomnom torkomon de nagyon nehez mert visszaakar jonni.
Szerintetek uton vagyok a kiszaradas fele? Azert megy fel a hom?
Vagy mit tegyek, hogy 4-ig ne legyek rosszabbul? :(*(
18/L
gondolom calici, annak épp járványa van. Hánysz, megy a hasad három napig azt kész. Eszel kekszet meg ropit, iszol teát, esetleg ítrnak hasfogót, de az meg azért gáz, mert nem tudsz kitisztulni..
Azért ha anyud ápolónő talán hallottál már olyat h emberek hánynak néha, szerintem elég alacsony a halálozási ráta :D.
Most nem ertem hogy mit bunkoztok itt velem
Ertelmes ember vagyok, vagyis annak tartom magam...normalis hangnemben is megertem mit akartok mondani...
Ez a sztori egyre jobb :D
Érdekes, az öcsémnek egészen 39-ig felment a láza ezzel a vírussal, sőt, ő annyira rosszul volt, hogy gépezni sem bírt, pedig nagy kocka.
Inkább menj el az ügyeletre hogy megállapítsák ugyanezt a diagnózist, mielőtt belehalsz a kiszáradásba a gép előtt... jesszus... anyád meg adja vissza az ápolónői képesítését, már ha nem csak bedobtad ide a dolgot az igazadért.
Nekem volt egyszer, hogy éjjel 3 körül arra keltem, hogy eszméletlenül fáj a hasam, mint még soha. Épp menstruáltam, de egyszerűen tudtam, hogy ez nem az. Egész végig hasmenésem volt, és nem tudtam lefeküdni, csak magzatpózban sírdogáltam. Reggel anyunak szóltam, hogy szerintem kórházba kell mennem, és kiderült, hogy vakbélgyulladásom volt.
Persze nem azt mondom, hogy neked is az van, de én nem vérnék semeddig, azonnal bemennék valahova, hogy vizsgáljanak meg.
Figyelj sajnalom, en nem vagyok az a beteges fajta hogy minden egyes betegsegrol pontosan megmondjam milyen tuneteket produkal.. Orvos sem vagyok hogy megitelhessek barmit.
En azt mondom amit hallottam.
Koszonom az eddigi valaszokat...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!