Irtam reggel egy kerdest, hogy hanyok. Segitenetek?
Leirom megegyszer a tortenetet.
Hajnal 2 kor arra ebredtem, hogy veszettul hanynom kell de nem jon ki.
2 orat szerencsetlenkedtem mire sikerult.
Utana 5-6-7 kor is hanytam es hasmenesem is volt.
Nagyon fajt a hasam is, szurogatott.
Kertunk orvostol idopontot, de nem tudtam kikelni az agybol olyan gyenge vagyok. Lefeheredek ha felkell allni, es csak gornyedni tudok, mert ramjon a hanyinger , ezert nem mentem el.
Visszahivtuk hogy most mi lesz..Azt mondta vegyek be b6ot es ha 4-ig nem mulik el a hanyas, menjek vissza 4-8 ig valamikor ugyeletre , mert ma O lesz.
Na most ebredtem, es lazam is lett 38.0
Megis mi az isten lehet ez?
Halisten b6 hatott, es azert iszok is. Kb 4-5 bogre vizet sikerult lenyomnom torkomon de nagyon nehez mert visszaakar jonni.
Szerintetek uton vagyok a kiszaradas fele? Azert megy fel a hom?
Vagy mit tegyek, hogy 4-ig ne legyek rosszabbul? :(*(
18/L
Szia! Sokmindentol lehet ez, vizsgalat nelkul nem lehet megmondani konkretan, csak tippelni. A legegyertelmubb az etelmergezes, ami jar rengeteg hanyassal, meg lazzal. Lehet, h ettel vmit, ami nem volt jo.
En a helyedben meg egy terhessegi tesztet is csinalnek, ha ennek fennall az eselye, bar nem hinnem, h az ennyire durva rosszullettel jarna. De biztos, ami biztos, tesztelj.
Orvoshoz mindenkepp menj el, ha teheted!! Jobbulast!
Azt meg hozzatennem, hogy faj a fejem is picit, es olyan....tok nyomottnakerzem a fejem, meg lassunak.
Szerintetek tutira bentfognak korhazban?
Nagyon felek most...
Atyám, kiszáradás meg mifene... A családomban ilyen vírus megy körbe-körbe, már vagy 3 hete nem is találkoztam velük, csak az hiányozna hogy én is elkapjam.
Sima vírus, menj el az ügyeletre, valószínűleg kapsz injekciót hányás ellen, de másra ne nagyon számíts.
A láz meg láz, szokott lenni betegség esetén, hogy a bánatban kötötted össze a kiszáradással? :D
Mert orvos azt mondta, ha hanyas nem mulik akkor menjek vissza, bentfognak es felkotnek infuziot.
Viszont b6 miatt nem hanyok mar halaisten..csak most meg a laz...
Mindenkepp visszamegyek, es egyebkent en is etelmergezesre gyanakodnek...
Anyum apolono, vele beszeltem telefonon mert nincs itthon es mondta, hogy sima virustol lehetetlen hogy 38-as lazam legyen ami megy fel.
Erre ezert nem gyanakszom.csak kr**va szarul vagyok..
"Anyum apolono, vele beszeltem telefonon mert nincs itthon es mondta, hogy sima virustol lehetetlen hogy 38-as lazam legyen ami megy fel."
Anyukád tényleg ápolónő? Vírustól nem megy fel a láz?? Akkor én miért döglődtem 39 fokos lázzal a hányós-hasmenéses vírus alatt, meg a lányom is? Na meg ott van pl. az influenzavírus, az is biztos nem jár magas lázzal...
Anyád hülye.
Mégis milyen különleges vírustól mehet csak fel a hő 38-ra (ami egyébként még nem is magas láz)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!