Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Irtam reggel egy kerdest,...

Irtam reggel egy kerdest, hogy hanyok. Segitenetek?

Figyelt kérdés

Leirom megegyszer a tortenetet.

Hajnal 2 kor arra ebredtem, hogy veszettul hanynom kell de nem jon ki.

2 orat szerencsetlenkedtem mire sikerult.

Utana 5-6-7 kor is hanytam es hasmenesem is volt.

Nagyon fajt a hasam is, szurogatott.

Kertunk orvostol idopontot, de nem tudtam kikelni az agybol olyan gyenge vagyok. Lefeheredek ha felkell allni, es csak gornyedni tudok, mert ramjon a hanyinger , ezert nem mentem el.

Visszahivtuk hogy most mi lesz..Azt mondta vegyek be b6ot es ha 4-ig nem mulik el a hanyas, menjek vissza 4-8 ig valamikor ugyeletre , mert ma O lesz.

Na most ebredtem, es lazam is lett 38.0

Megis mi az isten lehet ez?

Halisten b6 hatott, es azert iszok is. Kb 4-5 bogre vizet sikerult lenyomnom torkomon de nagyon nehez mert visszaakar jonni.

Szerintetek uton vagyok a kiszaradas fele? Azert megy fel a hom?

Vagy mit tegyek, hogy 4-ig ne legyek rosszabbul? :(*(

18/L

2015. ápr. 1. 13:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Elkaptál valami vírust, azért hánysz és azért van lázad. Ennyitől nem fogsz kiszáradni, nyugi. Természetesen 4-kor szépen menjetek el az ügyeletre, de amúgy szerintem ez kb. 2 nap alatt levonul.
2015. ápr. 1. 13:14
 2/20 anonim válasza:

Szia! Sokmindentol lehet ez, vizsgalat nelkul nem lehet megmondani konkretan, csak tippelni. A legegyertelmubb az etelmergezes, ami jar rengeteg hanyassal, meg lazzal. Lehet, h ettel vmit, ami nem volt jo.

En a helyedben meg egy terhessegi tesztet is csinalnek, ha ennek fennall az eselye, bar nem hinnem, h az ennyire durva rosszullettel jarna. De biztos, ami biztos, tesztelj.

Orvoshoz mindenkepp menj el, ha teheted!! Jobbulast!

2015. ápr. 1. 13:14
 3/20 A kérdező kommentje:

Azt meg hozzatennem, hogy faj a fejem is picit, es olyan....tok nyomottnakerzem a fejem, meg lassunak.

Szerintetek tutira bentfognak korhazban?

Nagyon felek most...

2015. ápr. 1. 13:15
 4/20 anonim ***** válasza:

Atyám, kiszáradás meg mifene... A családomban ilyen vírus megy körbe-körbe, már vagy 3 hete nem is találkoztam velük, csak az hiányozna hogy én is elkapjam.

Sima vírus, menj el az ügyeletre, valószínűleg kapsz injekciót hányás ellen, de másra ne nagyon számíts.

A láz meg láz, szokott lenni betegség esetén, hogy a bánatban kötötted össze a kiszáradással? :D

2015. ápr. 1. 13:16
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem fognak bent kórházban. Te még életedben nem voltál beteg, vagy mi?
2015. ápr. 1. 13:17
 6/20 A kérdező kommentje:

Mert orvos azt mondta, ha hanyas nem mulik akkor menjek vissza, bentfognak es felkotnek infuziot.

Viszont b6 miatt nem hanyok mar halaisten..csak most meg a laz...

Mindenkepp visszamegyek, es egyebkent en is etelmergezesre gyanakodnek...

2015. ápr. 1. 13:17
 7/20 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nem fognak bent tartani, pláne ha már nem is hánysz.
2015. ápr. 1. 13:19
 8/20 A kérdező kommentje:

Anyum apolono, vele beszeltem telefonon mert nincs itthon es mondta, hogy sima virustol lehetetlen hogy 38-as lazam legyen ami megy fel.

Erre ezert nem gyanakszom.csak kr**va szarul vagyok..

2015. ápr. 1. 13:19
 9/20 anonim ***** válasza:

"Anyum apolono, vele beszeltem telefonon mert nincs itthon es mondta, hogy sima virustol lehetetlen hogy 38-as lazam legyen ami megy fel."

Anyukád tényleg ápolónő? Vírustól nem megy fel a láz?? Akkor én miért döglődtem 39 fokos lázzal a hányós-hasmenéses vírus alatt, meg a lányom is? Na meg ott van pl. az influenzavírus, az is biztos nem jár magas lázzal...

2015. ápr. 1. 13:22
 10/20 anonim ***** válasza:
66%

Anyád hülye.

Mégis milyen különleges vírustól mehet csak fel a hő 38-ra (ami egyébként még nem is magas láz)?

2015. ápr. 1. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!