Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok.

Suru jelenseg nalam az, hogy ha pl. felkelek fekvo poziciobol es hirtelen elkezdek menni, akkor a szemem elsotetul par masodpercig es kozben meg kell kapaszkodnom, mert ha nem akkor osszeesek. Ez ugy kb. hetente szokott lenni, egy nap akar tobbszor is.

Ma a legkemenyebb volt. Tesi ora vegen nagyon rosszul lettem. Altalaban a tesi orak kemenyek meg en mindig hajtok. Elegge elgyengultem, mikor mentem volna az oltozobe ujra ez a szemes valami jelentkezett. de most sokkal tovabb tartott. kb. 15-20 mp.-ig. Viszobnt most nem kapaszkodtam meg, hanem csak mentem elore. Az elott is rosszabbul lattam. Tovabbi tunetek: hanyinger, szedules, osszeesesi, elajulasi hajlam. Az az egesz az ora vegen volt, ezert nem szoltam senkinek. de pont ugy jott ki a lepes.

Minek a jele lehet ez? Lehet hogy alacsony vernyomas?

Valaki segitsen!

2015. márc. 30. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, lehet nagyon alacsony vérnyomás, vagy valamilyen tápanyag hiánya, vagy nagyon keveset eszel.

De mond szüleidnek is, egy általános vérvétel segíthet megtudni az okát.

2015. márc. 30. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem általában alacsony vérnyomás, hanem konkrétan a vérnyomás-változás, ami a fekvésből való felállásnál tipikus. Ma meg erős fronthatás is volt.
2015. márc. 30. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!