Mi bajom lehet?
14 eves lany vagyok.
Suru jelenseg nalam az, hogy ha pl. felkelek fekvo poziciobol es hirtelen elkezdek menni, akkor a szemem elsotetul par masodpercig es kozben meg kell kapaszkodnom, mert ha nem akkor osszeesek. Ez ugy kb. hetente szokott lenni, egy nap akar tobbszor is.
Ma a legkemenyebb volt. Tesi ora vegen nagyon rosszul lettem. Altalaban a tesi orak kemenyek meg en mindig hajtok. Elegge elgyengultem, mikor mentem volna az oltozobe ujra ez a szemes valami jelentkezett. de most sokkal tovabb tartott. kb. 15-20 mp.-ig. Viszobnt most nem kapaszkodtam meg, hanem csak mentem elore. Az elott is rosszabbul lattam. Tovabbi tunetek: hanyinger, szedules, osszeesesi, elajulasi hajlam. Az az egesz az ora vegen volt, ezert nem szoltam senkinek. de pont ugy jott ki a lepes.
Minek a jele lehet ez? Lehet hogy alacsony vernyomas?
Valaki segitsen!
Igen, lehet nagyon alacsony vérnyomás, vagy valamilyen tápanyag hiánya, vagy nagyon keveset eszel.
De mond szüleidnek is, egy általános vérvétel segíthet megtudni az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!