Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat szédülök (még ágyban fekve is), sokszor van hányingerem, alig bírok, a menstruációm késik pár napja. Megmértem a vérnyomásom , de normális (115/ 81) és a pulzusom is a szokásos (48). Vércukorszintemet nem mértem, mert nincs mérőm. Mi bajom lehet? 22 éves vagyok, egészséges, sportolok.

2015. márc. 30. 17:01
 1/5 A kérdező kommentje:
jaj, azt elfelejtettem, h néha a szívem körül szúró fájdalmat érzek és utána fáj a karom.
2015. márc. 30. 17:01
 2/5 anonim válasza:
azonnal menj orvoshoz amint lehet de gyorsan mert ez kardiológiai probléma és nem játék ha a karodba is kisugárzik lehet ritmuszavar de akár komolyabb is!!!!
2015. márc. 30. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, az ügyeleten nem vettek be, így várnom kell csütörtökig amíg az orvosomhoz tudok menni.
2015. márc. 30. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
sok oka lehet,menj a háziorvoshoz addig is
2015. márc. 30. 17:22
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, menni fogok,addig pedig nem vezetek és nem is sportolok
2015. márc. 30. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!