Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj az ujjammal?...

Mi lehet a baj az ujjammal? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A bal lábam kisujján egy ideje felfedeztem egy duzzanatot. Piros, ég, szúr, fáj is nyomásra. Eleinte azt hittem a magassarkútól lehet, de most nem hordok azt, és mégis fennáll a probléma. Nem gombásodás, mert a köröm ép, egészséges. Mintha állatcsípés lenne, de az sem lehet mert több hete itt van. Mint egy hólyag, elég nagy, majdnem elfoglalja az egész kisujjamat. Orvoshoz csak holnap megyek vele, addig valaki nem tudna segíteni?:(

Főleg, ha valaki már tapasztalta...

2010. febr. 17. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vízhólyag, szúrd ki egy tűvel és akkor nem fog fájni..
2010. febr. 17. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál. Megvan a diagnózis. Elfagyott az ujjam!!!

:(:(

Életemben nem hallottam még ilyenről. Bolyhos vastag zoknit hordtam egész télen. Zárt cipőt, igaz már kicsit tönkrement, feljött a talpa néhány helyen, de nem volt vészes. :S

Fogalmam sincs, mit tehetnék. Kamilla, meleg lábfürdő, erre tudok gondolni.

Remélem nem kell levágni, atyaisten...

2010. febr. 19. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
igen.elfagyott
2010. febr. 19. 10:43
 4/5 A kérdező kommentje:
és meg fog gyógyulni? vagy mi fog történni? :(
2010. febr. 22. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Uh, hát ez fura.

Orvos nem mondta, h meg fog e gyógyulni???

2010. febr. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!