Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? Rettenetesen...

Mit csinaljak? Rettenetesen faj a nyakam!

Figyelt kérdés

Nem birom balra elforditani a fejemet/nyakamat. Olyan fajdalmat erzek, hogy az leirhatatlan...

Nem is csinaltam semmit, setaltam az utcan es azt vettem eszre, hogy nem birok balra nezni. Probaltam forditgatni, nyomkodni, masszirozni, de semmi. Raktam ra sot, hogy meleg legyen, betekertem... most vettem le, majdhogynem rosszabb. Fekudni nem birok, ugy faj, nyom.. felkelni, megmozditani is konnyekkel kuszkodve..

mi lehet ez?...

2015. márc. 27. 18:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, hogy nincs-e valamilyen komolyabb baj, egyébként jó rá a reuma kenőcs, (lóbalzsam, inno reuma forte krém), és óvatos nyaktorna is segíthet.

Ha jó a képzelőerőd, akkor próbáld ki azt, hogy elfordítod az egyik oldalra a fejed és elképzeled, hogy körbe forog, majd a másik oldallal is csináld ezt meg, nekem segíteni szokott, ha beakad a ynakam és nagyon fáj.

Amúgy sok minden okozhatja, lehet stresszes tünet, de gerinc, nyakcsigolya probléma is, huzat, stb.

2015. márc. 28. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!