Ínhüvelygyulladásom van a kézfejemen (belül? ), de nem tudom mitől? Mit csináljak? Rettenetesen fáj!?
Tavaly ilyenkor ugyanígy jártam, 1 hónapig szenvedtem vele, orvos nem tudott, mint mondani.... most visszatért.
Körömvirággal kentem be, ami elvileg gyulladáscsökkentő, de semmi. Befásliztam kb. 1,5 órát volt rajta, de le kellett vennem, mert borzalmasan fáj.
Konkrétan fogni sem tudom fele rendesen, még gépelés közbe is fáj. Szétnyitni a kezem (így kifeszítve) esélytelen....
Elnézést a helyesírási hibákért..
Esetleg fájdalomcsillapítóként Algopyrin jó?
Kipróbáltam másik krémet, de nem vettem észre változást.. :/
Igazából, semmire nem tudok gondolni, mert nem erőltettem meg, tudom, hogy elég egy rossz mozdulat, és az is később jön ki, de fogalmam sincs..
Meg röntgenezték, de nem láttak rajta semmit. Annyit mondtak, hogy mozgassam, de valami kegyetlen módon fáj.. Az a baj, ha rárakom a fáslit, még jobban fáj. Ha laza az sem jó, ha szoros az sem..
Nem tudom mi ez, de iszonyú.
Tavaly is ugyanez volt, 1 hónapon át tartott.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!