14 (és fél) évesen lehet kontaklencsém? Ha igen kb. mennyibe kerülne?
Hol lenne érdemes feliratni? Mondjuk, ha a Vision Expressben szeretném megvásárolni akkor Kb. mennyibe kerülne egy 60 db-os kiszerelés? Kapnék rá diákkedvezményt?
Várom a válaszokat.
Persze, lehet.
A lanyom 10 eves, neki majdnem egy eve van mar kontaktlencseje.
De eloszor orvosi vizsgalat kell.
Köszönöm a választ! Már voltam orvosnál és megállapította hogy az egyik szemem -0,25 a másik -0.5-ös. Még nem írt fel szemüveget rá de mondta hogy majd felírja. Gondolom attól még elmehetek a Vision Expressbe.
2. választ küldő! Mennyibe kerül a kontaklencse amit a lányának vesz? És ezt hol szerzi be?
a szemeszorvosnal lehet megvenni.
az ara szerintem itt nem relevans, mert Nemetorszagban elunk.
Szia
Én 14 éves vagyok és nekem is lencsém van, de nekem -4 -es a szemem. Szerintem h még nem ilyen vészes a dioptria akkor simán hordhatsz szemüveget, talán 1 év alatt ki is nőnéd. Ha elmész lencsét venni, szüleiddel menj. Nekem a nő feltette a lencséket, utána meg kellett várnom fél órát, hogy nem vált-e ki valamilyen allergiás reakciót. Többször is megmutatták a helyes használatát, majd adtak egy pár lencsét ( ami próbaként volt a szememben, azt tarthattam meg ) ingyen, ami két hétig volt jó. Azóta a három pár lencsér 3000 forintért vesszük, és bele kell számolni a költségekbe azt a vizet amiben a lencse ázik, meg persze a tartót ( amiből jó ha több van, mert én sajna hajlamos vagyok őket elhagyni :D :)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!