Őszülés ilyen fiatalon?
17 éves vagyok és most, ahogy kezd lenőni a hajfesték, rengeteg világos hajszálat látok. Néhány teljesen fehér, a legtöbb egyelőre inkább nagyon világos szőkének tűnik (pedig soha nem voltam szőke, a természetes hajszínem barna)... 2 hónappal ezelőttig semmi ilyesmit nem vettem észre, most meg már alig van természetes színe a hajamnak, már nem is tűnik barnának. Ez lehet a hajfestéktől, vagy valami betegség állhat a hátterében? Vagy csak simán így jártam és szokjak hozzá? Előtte nem volt semmi ilyen problémám és a családomban se fordult elő soha, hogy valaki ilyen korán őszült volna, létezik egyáltalán ilyen??
Nagyon aggódom, mert nem engedhetem meg magamnak a folyamatos hajfestést, viszont elég nevetségesen fogok kinézni, ha ez így folytatódik... Szóval ha valakinek lenne bármi ötlete, hogy esetleg mi mástól lehet még, nagyon megköszönném, ha megosztaná velem! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!