Gyors tempós séta-> sípcsont fájdalom. Miért? Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
Ha sietek valahova, vagy csak mások által normálisnak tartott tempóban sétálok, egy idő után elkezd a lépésekre fájni a sípcsontom. Ez mitől lehet? Lehet ellene tenni valamit?2015. márc. 24. 20:09
1/2 anonim válasza:
Én fiatal koromban, amikor nőttek a csontjaim, akkor nagyon megterheltem; hajnalban kosár edzés, délután röplabda és este karate, majd kick-box..és még kondizás is... iszonyatos fájdalom volt a sípcsontomban, elég volt, ha csak egy picit az ujjammal megnyomtam és máris fájt...Állítólag csonthártya gyulladás volt... ennek már majdnem 30 éve, de most is visszamaradt, ha sietek, akkor nekem is fáj... Ha fiatal vagy, akkor mindenképpen pihentesd és ne terheld! Ha már idősebb, akkor sajnos ezt érezni fogod még :(
2/2 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok. Nyomásra nem fáj csak akkor amikor már olyan 5 perce sietek valahova és ha nem lépek akkor egyből elmúlik. De középiskolás koromban is ugyanez volt. Azelőttről nem emlékszem, de sose sportoltam sokat
2015. márc. 24. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!