Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet? Májbetegség?...

Mi bajom lehet? Májbetegség? Esetleg epe?

Figyelt kérdés

Jelenleg is (órák óta) fáj a májamnál, amely kisugárzik a nyakam jobb alsó részébe, és a jobb felkaromba is. Legerősebben akkor érzem, amikor mély levegőt veszek, de a nyak- és kézfájás állandó. Magát a fájdalmat olyannak írnám le, mint amikor futás közben szúrni kezd az oldalunk, de a nyak-, és kézfájdalom tompább, és "szorítóbb" jellegű.

Már egy-két éve rám jön néha ilyen fájdalom.

2015. márc. 23. 22:43
 1/6 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.
2015. márc. 23. 22:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet-e köze a bajomhoz annak, hogy délután sok fűszeres ételt ettem.
2015. márc. 23. 22:47
 3/6 gömbicica ***** válasza:

szerintem epetáji fájdalom nem jár nyaki és kar fájdalommal.

lehet puffadt a has, lehet rossz közérzet, felböfögés, nyomásérzékenység a jobb bordaiv alatt. Ezek a panaszok lehetnek máj, ill. epe eredetüek.

de szoritó jelegü nyak, és kézfájdalom???? biztos nem ehhez járul

2015. márc. 23. 22:51
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

A cikkben az eperoham-résznél ráismertem a bajomra, bár én nem hányok, nincs hányingerem.

2015. márc. 23. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nemreg vettek ki az epemet. Elotte ilyen tuneteim voltak: a hatam kozepe nagyabol a legalso borda magassagaban a gerincem ket oldalan szuro szorito feszito fajdalom volt ami nem sugarzott ki sehova mashova. A fajdalom intenzitasa akkora, hogy szinte lekapartam a csempet a furdoben. Nem enyhult csak mozgas hatasara mely az arabok imajahoz hasonlo ritmikus elore-hatra hajlongas volt. Semmi mas nem segitett, semien gyogyszer. A kezem a nyakam egyaltalan nem fajt. A levegovetel sem enyhitett vag erositett rajta. Enyhulest akkor ereztem mikor meghanytattam magamat. De akkor sem volt tokeletes.

Leirasod alapjan szerintem neked valami mas problemad lehet, de azert kerj az orvosodtol beutalot egy hasi uh-ra mert ha megis epe gondod van es nem kezelik, vagy keson jutsz orvoshoz akkor bele is halhatsz. En epp hogy meguztam mikor elindult az epekovem a vezetekben.

2015. márc. 23. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:
A gerincedtől is lehet.
2015. márc. 24. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!